10-06-2014, 10:58 PM
دوست عزیز معدلتون خوبه
برای امریکا اگه تافلتون رو ببرید 100 به بالا و gre بالای 300 بیارید شانس خوبی دارید
آلمان که نسبت به دو تای بقیه کمتر سخت تر هست ولی خوب استاد باید پیدا کنید یا پوزیشن
در مورد استرالیا هم مقاله مهم هست و استاد
پس در حالت کلی شما اگه بتونید مقاله ای در ژورنال معتبر چاپ کنید همراه با کنفرانس با توجه به موارد بالا می تونید شانس خودتون رو برای پذیرش همراه با بورس بالا ببرید و خوب البته بعد از اینکه gre تان آماده شد با توجه به نمره تان رنج رنک های مختلف دانشگاه های آمریکا رو امتحان کنید.
برای امریکا اگه تافلتون رو ببرید 100 به بالا و gre بالای 300 بیارید شانس خوبی دارید
آلمان که نسبت به دو تای بقیه کمتر سخت تر هست ولی خوب استاد باید پیدا کنید یا پوزیشن
در مورد استرالیا هم مقاله مهم هست و استاد
پس در حالت کلی شما اگه بتونید مقاله ای در ژورنال معتبر چاپ کنید همراه با کنفرانس با توجه به موارد بالا می تونید شانس خودتون رو برای پذیرش همراه با بورس بالا ببرید و خوب البته بعد از اینکه gre تان آماده شد با توجه به نمره تان رنج رنک های مختلف دانشگاه های آمریکا رو امتحان کنید.
(10-06-2014, 10:48 PM)'mehdi.en' نوشته: با سلام. لیسانس عمران آزاد تبریز با معدل 16. و ارشد ژئوتکنیک شریف با معدل 17 دارم . cv تقریبآ قابل قبولی دارم(5 نرم افزار فوق کاربردی مهندسی عمران رو کاملآ مسلطم و حدود 3 سال در یک شرکت بسیار تراز اول راهسازی کار کردم بعلاوه مدرک درجه یک نقشه برداری با مدرک بین المللی دارم) نمره تافل 97 شده و در حال آماده شدن برای gre هستم. اولویت کشور ها هم آمریکا-آلمان-استرلیا هست. احتمال پذیرشم چقدر هست؟ ایا معدل کارشناسی ارشد معدل کارشناسی رو پوشش میده؟