11-06-2014, 12:12 AM
(10-06-2014, 07:17 PM)'maxiar' نوشته: با سلام و احترام خدمت شما ، یه سؤال دارم از حضورتون (موضوعی که خیلی برام حیاتیه) ، ممنون میشم راهنماییم کنین:
من قبلاً دیپلم علوم تجربی بودم (با معدل هجده و نیم) ، وارد دانشگاه سراسری گیلان رشتۀ شیمی محض شدم ، امّا از اونجایی که به شیمی علاقه ای نداشتم، بعد از گذروندن هشتاد واحد درخواست فارغ التحصیلی دادم و با مدرک کاردانی شیمی محض (با معدل 12/02) از دانشگاه گیلان فارغ التحصیل شدم. بعدش توی امتحان کارشناسی ناپیوستۀ عمران دانشگاه آزاد (با توجه به علاقه م) شرکت کردم و عمران آزاد انزلی قبول شدم و با معدل 17/03 فارغ التحصیل شدم. شهریور 92 هم در مقطع ارشد عمران در گرایش سازه های هیدرولیکی دانشگاه سراسری زنجان پذیرفته شدم که البته بعد از سه ماه (بدلیل مسائل شخصی و دغدغۀ کار و کسب درآمد که ضمن تحصیل ارشد اونم توی شهر زنجان که از لحاظ پروژه های عمرانی بسیار ضعیفه پرداختن بهش مقدور نبود) از ادامۀ تحصیل ارشد انصراف دادم و مشغول به کار شدم. و حالا سؤالم از حضورتون اینه که:
1- آیا اینکه مدرک دیپلم من تجربی بوده (ریاضی نبوده) و همینطور اینکه مدرک کاردانی من (شیمی) نامرتبط با مدرک کارشناسیم (عمران) هست ، در ادامۀ تحصیل (گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی) در مقطع کارشناسی ارشد یکی از گرایشهای عمران در دانشگاههای استرالیا خلل و منعیتی ایجاد میکنه؟
2- آیا اینکه من در کنکور سراسری ارشد عمران پذیرفته شده بودم (ترجمه و ارائۀ کارنامه و مدارکی که دال بر قبولیم باشه) برام امتیازی محسوب میشه؟
از لطف و توجهتون بینهایت سپاسگزارم...ممنون میشم اگه لطف و مرحمت بفرمایین و در این باره راهنماییم کنین...بسیار بسیار متشکرم
1. مدرک دیپلم چندان مشکلی نداره ولی یک قاعده کلی در پذیرش گرفتن هست که تغییر رشته (آن هم تغیر رشته هایی که به کلی فیلد تحصیلی را عوض کند) یک امتیاز منفی محسوب میشود. بویژه برای دکتری
نمیتوان به صورت قطعی گفت که این مورد مشکل ایجاد میکند یا خیر. بستگی دارد چگونه بتوانید آن را توجیه کنید و با رزومه و پروپوزال و ... پوشش دهید.
2. عملا خیر.
برخلاف نظر دوست عزیزمان، اعتقاد من این است که اگر واقعا هدف دارید که دکتری بگیرید بهتر است ارشد را نیز در همان کشور مقصدتان بگیرید. در مقطع دکتری گرفتن پذیرش برای افرادی که فوق لیسانس خود را از ایران گرفته اند به مراتب بسیار دشوارتر از پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است.
نمیتوان به صورت قطعی گفت که این مورد مشکل ایجاد میکند یا خیر. بستگی دارد چگونه بتوانید آن را توجیه کنید و با رزومه و پروپوزال و ... پوشش دهید.
2. عملا خیر.
برخلاف نظر دوست عزیزمان، اعتقاد من این است که اگر واقعا هدف دارید که دکتری بگیرید بهتر است ارشد را نیز در همان کشور مقصدتان بگیرید. در مقطع دکتری گرفتن پذیرش برای افرادی که فوق لیسانس خود را از ایران گرفته اند به مراتب بسیار دشوارتر از پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ