از نظر تونستن که می تونید بگین ولی بعید می دونم قبول کنند! شما وقتی از یک دانشگاه خارج میشین اون دانشگاه نامه ای به نظام وظیفه می زنه که در اون مشخص می کنه شما به چه دلیل دیگه دانشجو نیستین (فارغ التحصیلی، انصراف، اخراج و غیره) و در این حالت که شما مدنظرتون هست براشون مسوولیت ایجاد می کنه. این رو هم در نظر بگیرین که لزوما درخواست معافیت پزشکی شما پذیرفته نمیشه و در این صورت شما رو برای سربازی می فرستن و نمی تونید برگردین ادامه تحصیل بدین. چون دانشگاه دوباره باید درخواست معافیت تحصیلی به واسطه قبولی در اون دانشگاه رو بده که شامل حال شما نمیشه.
بنابراین روال معمولی همینه که صبر کنید بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنید.
بنابراین روال معمولی همینه که صبر کنید بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنید.
(12-06-2014, 11:55 PM)'omidpower' نوشته: با سلام
من الان مشغول تحصیل هستم. میتونم برم به دانشگاه بگم که معافیت برای من رد نکنه و بعدش برم دنبال معافیت پزشکی یا باید صبر کنم فارغ التحصیل بشم بعدش برم؟
با توجه به اینکه به عبارت Herniation اشاره کرده احتمال اینکه مشمول بند 3 از ماده 34 بشین زیاده. با این حال از توضیحات جانبی که در MRI اومده به نظر میرسه یک مقدار شدت مشکل رو کوچک و غیر حاد توصیف کرده و ممکنه اگر سخت گیری بشه فقط شامل معاف از رزمی بشه. در مورد اینکه چه سوالاتی می پرسند اطلاعی ندارم ولی صفحات اخیر رو بخونید افراد زیادی دارای مشکل مشابه شما بودند که ممکنه اطلاعات اونها به درد شما هم بخوره.
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
پینوشت: تمام مواردی که در تاپیک معافیت پزشکی مطرح می شوند صرفا برای آشنایی با روش های احتمالی معافیت پزشکی هستند و نه توصیه پزشکی.
(12-06-2014, 10:38 PM)'AMIR MEHRZAD' نوشته: با سلام
بنده امیر هستم.امیر مهرزاد
بنده مدرک مهندسی معماری رو گرفتم
میخواستم ببینم با این قصه ای که توی جواب MRI گرفتم میتونم معاف بشم
on the obtained cuts there is a small central and subligamentous type herniated disk at l5-s1 level.
slightly bulged disk at l4-l5 level is evident.
the remaining disk space, spinal canal and conus medullaris are normal.
the bone marrow and intervertebral foramenns are also normal.
و سوال مهم تر اینکه از من سوالاتی پرسیده خواهد شد که آیا مثلا شما الان چقدر خم میتونی بشی؟
با مثلا سجده میتونی بری؟
یا مثلا از بقل چقدر میتونی خم بشی؟
ممنون میشم جواب بنده را بدهید
با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -