13-06-2014, 03:20 PM
(12-06-2014, 03:15 PM)'hnymsv' نوشته: سلام
من رشته معماری دانشگاه ازاد میخونم ساله دیگه لیسانس میگیرم میخوام از الان اقدام کنم که حداقل مهر ساله دیگه موفق به اخذ پذیرش در یکی از دانشگاه های اروپا بشم
نظر خودم دانشگاه delf هلند هست و اولویت دوم milan ایتالیا ولی نميدونم باید چیکار کنم و چطوری اقدام کنم
زبانم خوبه اما مدرک خاصی ندارم از کی باید شروع به گرفتن مدرک زبان کنم؟ و چه مدرکی باید داشته باشم؟
معدلم 17 هست ، با در نظر گرفتن اولویت های خودم و رشته و مقطع تحصیلیم، شما چه پبشنهادی میکنید؟
متشکرم
سلام بر شما دوست خوب
در مورد زبان خوندن بنظر من از همین الانم شروع به خوندن کنید دیر هست! برنامه ریزی دقیق داشته باشید برای زبان و حتما روزی چند ساعت منظم مطالعه کنید
اولویت بندی خود را بصورت زیر قرار دهید:
1- تا انجاییکه امکان دارد معدل خود را بالا ببرید
2- کلاس زبان برای امادگی ازمون ایلتس یا تافل بروید و منظم مطالعه کنید
3- بنظر من برای ازمون جی ار ای هم خود را اماده کنید شاید سال دیگه شرایط رقابتی سخت تر شد و نمره جی ار ای به شما کمک زیادی می کند و حتی میشه به کانادا و امریکا هم فکر کرد که با توجه به معدل شما من بودم اقدام می کردم
4- سوابق کاری و تدریس اگه دارید را جمع اوری کنید
5- پیشنهاد می کنم از الان اساتید دانشگاه خودتان که نام اور هستند را برای گرفتن توصیه نامه شناسایی کنید
6- دعای خیر پدر و مادر را فراموش نکنید که معجزه می کند!
در مورد زبان خوندن بنظر من از همین الانم شروع به خوندن کنید دیر هست! برنامه ریزی دقیق داشته باشید برای زبان و حتما روزی چند ساعت منظم مطالعه کنید
اولویت بندی خود را بصورت زیر قرار دهید:
1- تا انجاییکه امکان دارد معدل خود را بالا ببرید
2- کلاس زبان برای امادگی ازمون ایلتس یا تافل بروید و منظم مطالعه کنید
3- بنظر من برای ازمون جی ار ای هم خود را اماده کنید شاید سال دیگه شرایط رقابتی سخت تر شد و نمره جی ار ای به شما کمک زیادی می کند و حتی میشه به کانادا و امریکا هم فکر کرد که با توجه به معدل شما من بودم اقدام می کردم
4- سوابق کاری و تدریس اگه دارید را جمع اوری کنید
5- پیشنهاد می کنم از الان اساتید دانشگاه خودتان که نام اور هستند را برای گرفتن توصیه نامه شناسایی کنید
6- دعای خیر پدر و مادر را فراموش نکنید که معجزه می کند!
(13-06-2014, 03:17 PM)'azade_bkk' نوشته: ممنون از جوابتون
در جریان GRE هستم و حتما برای اون هم اقدام میکنم در کنار TOEFL
فقط من اگه بخوام تو این دانشگاه هایی که تو آمریکا معرفی کردین پذیرش و فاند بگیرم،به نظرتون برای Master بهتره اقدام کنم یا direct Phd؟ چون توی اکثر مطالب خوندم که فاند Phd بهتر و در دسترس تر هست؟ایتالیا چطور؟و حداقل نمره تافل و جی آر ای کسایی که میشناختین که بورس ایتالیا شدن رو میدونین چند بوده؟
از دانشگاه های فنلاند چون هیچ وقت به فکرش نبودم هیچی نمیدونم جایی هست که بتونه اطلاعات جامعی بم بده؟
بازم ممنون
والا دوست خوبم
دایرکت پی اچ دی بعید میدونم بورس بشید ولی این دانشگاه ها که عرض کردم بچه ها فوق با شرایط مشابه شما بورس شدند البته نمره جی ار ای و تافل یا ایلتس داشتند
پیشنهاد می کنم در مورد ایلتس حداکثر تلاش خود را بکنید تا 7 بگیرید البته دوستان با نمره 6.5 بورس شدن ولی شما همه تلاشت را برای نمره بالاتر بگذارید چون کسی که به 6.5 فکر کند 5.5 هم نمی شود من به 7.5 فکر می کردم 6.5 شدم!
در مورد جی ار ای هم روی 320 فکر کنید درسته که دوستان با نمره 310 یا 305 بورس شدند ولی هر سال رقابت شدید تر می شود
در مورد فنلاند فروم فنلاند را مطالعه نمایید هر سوالی بود در ان بخش مطرح نمایید من یا شاهین عزیز در خدمت هستیم
فقط بطور کلی بکم در فنلاند دانشگاه ها رایگان و هزینه زندگی دانشجویی بین 400 تا 500 یورو در ماه می باشد و دانشگاه ها به عنوان پل ترقی برای ما شناخته می شوند!
دایرکت پی اچ دی بعید میدونم بورس بشید ولی این دانشگاه ها که عرض کردم بچه ها فوق با شرایط مشابه شما بورس شدند البته نمره جی ار ای و تافل یا ایلتس داشتند
پیشنهاد می کنم در مورد ایلتس حداکثر تلاش خود را بکنید تا 7 بگیرید البته دوستان با نمره 6.5 بورس شدن ولی شما همه تلاشت را برای نمره بالاتر بگذارید چون کسی که به 6.5 فکر کند 5.5 هم نمی شود من به 7.5 فکر می کردم 6.5 شدم!
در مورد جی ار ای هم روی 320 فکر کنید درسته که دوستان با نمره 310 یا 305 بورس شدند ولی هر سال رقابت شدید تر می شود
در مورد فنلاند فروم فنلاند را مطالعه نمایید هر سوالی بود در ان بخش مطرح نمایید من یا شاهین عزیز در خدمت هستیم
فقط بطور کلی بکم در فنلاند دانشگاه ها رایگان و هزینه زندگی دانشجویی بین 400 تا 500 یورو در ماه می باشد و دانشگاه ها به عنوان پل ترقی برای ما شناخته می شوند!
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]