(13-06-2014, 10:54 PM)'Simon2007' نوشته:سلام
من در مورد اموزشگاه نظری نمیدم . افرادی که نظر دادند و تعدا ارسال هاشون مبین همه چیز هست.
اما در مورد متد من بهتون تاپ ناچ رو قویا توصیه میکنم.
شادزی
سوال اصلی در واقع همین هس
راستش من تا چند ماه پیش تو همین فروم و همکلاسیام تعریف مرکز آموزش های آزاد زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران رو خیلی شنیدم
ولی اون موقع این آموزشگاه تحت نظر دکتز برزآبادی بود و حالا اینطور نیس
و تو اون آموزشگاه دیگه هم که الان تحت نظر ایشون هس دیگه top notch تدریس نمیشه
البته فک میکنم بره مکالمه چندان فرق نکنه و ایشون و همکارانشون بیشتر بره تافل و جی آر ای معروفن
خوب خالا به نظر شما و بفیه ی بچه های فروم بره top notch کدوم موسسه برم بهتره؟؟؟؟
آریانپور نمیتونم برم؟؟؟
یه بار شعبه ی جردن امتحان تعیین سطح دادم واقعا به درد نخور بود
بعدن فهمیدم شعبه ی اصلی تو شریعتی و جلو حسینیه ارشاد هس که بعد تعیین سطح چند ماه میزارتت تو نوبت
و من میخوام حتما از ترم تابستان امسال شرکت کنم؟؟؟
بهترین موسسه از نظر سختگیری کلاس و میزان کاری که میشه ( کتاب های اضافی که تدریس میشه ) و مسخره بازی هایی مثل اینکه مفت سطح آدمو پایین نیاره و تو نوبت نذاره کجاس ؟؟؟
مرکز آموزش های آزاد و همین طور دکتر برزآبادی هداقل این خاصیت رو داره که منصفانه تعیین سطح میکنه؟؟؟
آریانپور ( جردن ) واقعن تعیین سطح تافلش حتی listening نداش و مکالمه اش هم که وافعا به ناحق آدمو پایین میندازه؟؟؟
کلا اگه بخوام top notch رو برم کدوم موسسه بهتره؟؟؟؟
راستش من تا چند ماه پیش تو همین فروم و همکلاسیام تعریف مرکز آموزش های آزاد زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران رو خیلی شنیدم
ولی اون موقع این آموزشگاه تحت نظر دکتز برزآبادی بود و حالا اینطور نیس
و تو اون آموزشگاه دیگه هم که الان تحت نظر ایشون هس دیگه top notch تدریس نمیشه
البته فک میکنم بره مکالمه چندان فرق نکنه و ایشون و همکارانشون بیشتر بره تافل و جی آر ای معروفن
خوب خالا به نظر شما و بفیه ی بچه های فروم بره top notch کدوم موسسه برم بهتره؟؟؟؟
آریانپور نمیتونم برم؟؟؟
یه بار شعبه ی جردن امتحان تعیین سطح دادم واقعا به درد نخور بود
بعدن فهمیدم شعبه ی اصلی تو شریعتی و جلو حسینیه ارشاد هس که بعد تعیین سطح چند ماه میزارتت تو نوبت
و من میخوام حتما از ترم تابستان امسال شرکت کنم؟؟؟
بهترین موسسه از نظر سختگیری کلاس و میزان کاری که میشه ( کتاب های اضافی که تدریس میشه ) و مسخره بازی هایی مثل اینکه مفت سطح آدمو پایین نیاره و تو نوبت نذاره کجاس ؟؟؟
مرکز آموزش های آزاد و همین طور دکتر برزآبادی هداقل این خاصیت رو داره که منصفانه تعیین سطح میکنه؟؟؟
آریانپور ( جردن ) واقعن تعیین سطح تافلش حتی listening نداش و مکالمه اش هم که وافعا به ناحق آدمو پایین میندازه؟؟؟
کلا اگه بخوام top notch رو برم کدوم موسسه بهتره؟؟؟؟