15-06-2014, 12:18 AM
(14-06-2014, 08:59 PM)'sepinaz' نوشته:ممنون
اون جا رو قبلن خوندم
ولی من فعلن زبان عمومی میهوام یاد بگیرم
و این اساتید رو باهاشون آشنایی دارم و تو مرکز آموزش های آزاد علم و فرهنگ هم تعیین سطح دادم و open forum 2 قبول شدم ( تحت نظر دکتر برزآباذی - اعلایی و مدبری و بره مکالمه از اول بهار شروع کردن و فقط open forum تدریس می کنن )
ولی ترجیح دادم فعلن top notch برم؟؟؟
سوال اصلی اینه که بره top notch کدوم موسسه بعتره؟؟
سلام
همون علم و فرهنگ رو برید. شما تاپ ناتچ و هر جا برید اونطوری که مد نظرتونه درس نمیدن. کلا آموزش گاه ها کارشون روی 3 صفحه است هر جلسه و بقیه اش گپ و گفتگو و خنده. این از کلاسهای تهران. بیش از این بخوان فشار بیارن اون آقای 50 ساله ی کلاسم باید بفهمه دیگه. دیدی که هر سنی هست.
از طرفی یک کتاب و باید کلی پارت کنند.
با اون اکیپ که اسم اوردی کار کنی افق دیدشون تافله. ناخوداگاه جنرال رو با رویکرد نگاه به تافل بهت درس میدن. من قبولشون دارم. و به نظرم اگر با تاپ ناتچم پیش نرن برای اینکه خیالت راحت باشه در کنارش اون دوره رو هم خودت شروع کن. اینطوری هیچی از دست نمیدی.
شادزی
همون علم و فرهنگ رو برید. شما تاپ ناتچ و هر جا برید اونطوری که مد نظرتونه درس نمیدن. کلا آموزش گاه ها کارشون روی 3 صفحه است هر جلسه و بقیه اش گپ و گفتگو و خنده. این از کلاسهای تهران. بیش از این بخوان فشار بیارن اون آقای 50 ساله ی کلاسم باید بفهمه دیگه. دیدی که هر سنی هست.
از طرفی یک کتاب و باید کلی پارت کنند.
با اون اکیپ که اسم اوردی کار کنی افق دیدشون تافله. ناخوداگاه جنرال رو با رویکرد نگاه به تافل بهت درس میدن. من قبولشون دارم. و به نظرم اگر با تاپ ناتچم پیش نرن برای اینکه خیالت راحت باشه در کنارش اون دوره رو هم خودت شروع کن. اینطوری هیچی از دست نمیدی.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull