15-06-2014, 12:24 AM
(14-06-2014, 07:37 PM)'Roja_88' نوشته: سلام. من میخوام برای دکتری، کانادا اقدام کنم. همه مدارکم آماده هست بجز مدرک ارشدم (هنوز آزاد نشده). اونم آخر شهریور آزاد میشه، لطفا راهنماییم کنید که چه زمانی برای مکاتبه با اساتید مناسب تر هست؟
سلام
ددلاین دانشگاه های کانادا کمی بعد از دانشگاه آمریکاست. شما نیاز نیست منتظر آزادی مدرکتون برای ایمیل باشید. همون شهریور یا 1 ماه قبلش شروع کنید به نظرم خوبه. فقط من رشته اتون رو نمیدونم. ممکنه مثلا رشته ی خاصی عمده ی ددلاین هاش تو ماه خاصی باشه. برای اینکه دستتون بیاد دپارتمان رشته اتون رو تو چند دانشگاه چک کنید و حدود ددلاینهاشون دستتون میاد. شما کمی عقب تر تصور کنید که دانشگاه های خوب رو که معمولا زودتره از دست ندید.
ارادت
ددلاین دانشگاه های کانادا کمی بعد از دانشگاه آمریکاست. شما نیاز نیست منتظر آزادی مدرکتون برای ایمیل باشید. همون شهریور یا 1 ماه قبلش شروع کنید به نظرم خوبه. فقط من رشته اتون رو نمیدونم. ممکنه مثلا رشته ی خاصی عمده ی ددلاین هاش تو ماه خاصی باشه. برای اینکه دستتون بیاد دپارتمان رشته اتون رو تو چند دانشگاه چک کنید و حدود ددلاینهاشون دستتون میاد. شما کمی عقب تر تصور کنید که دانشگاه های خوب رو که معمولا زودتره از دست ندید.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull