15-06-2014, 07:29 AM
(14-06-2014, 01:16 PM)'farez' نوشته: سلام
من جهت کاهش قیمت خرید مدرک کارشناسیم، برای گرفتن نامه ای که نشون بده من با همین درصدها اگر منطقه یک هم بودم همین رشته و دانشگاه قبول می شدم،رفتم سازمان سنجش، گفتن باید بری نامه استعلام از دانشگاه بگیری بیاری بدی به ما
کسی میدونه راست گفتن یا منو فرستادن دنبال نخود سیاه و بروکراسی اداریشون؟
کلا اگه کسی از شما دوستان از این روش قیمت مدرکش رو کاهش داده لطف کنه به من بگه چطوریه و چیکار کنم؟
خیلی ممنون
در راستای صحبت های دوستمون، بله این کار شدنی است و حق طبیعی شماست. قانون عوض نشده منتهی چیزی که عوض شده و بیشتر به چشم میاد عدم اجرای قانون توسط کسایی هست که خودشون قانون رو نوشتن. مثلا اینکه سال 89 ورودی هاش 8تومن تقریبا باید بدن واسه ازاد کردن. حالا منطقه 2 باشه میشه 16 تومن فکر کنم. حالا شما نامه بیار که از منطقه 1 قبول میشدی. به فرض آوردی ایا این ها حاضرن قید 8 میلیون رو بزنن!
در هر حال شما حتما دنبال این مساله باشید. تقاضا از سنجش. گرفتن نامه با مهر رسمی و تاییدیه به دانشگاه. با اونا وارد مذاکره شوید!!زیر بار نرفتن مستقیم وزارت علوم.
بااحترام
در هر حال شما حتما دنبال این مساله باشید. تقاضا از سنجش. گرفتن نامه با مهر رسمی و تاییدیه به دانشگاه. با اونا وارد مذاکره شوید!!زیر بار نرفتن مستقیم وزارت علوم.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.