15-06-2014, 11:19 AM
(15-06-2014, 11:08 AM)'saaaaam' نوشته:بنطر من تفاوتش در بخش زیر هست• Timescale
- This section needs to be very detailed and realistic
- You must produce a detailed schedule that illustrates weekly activities and allows time for unexpected delays
• Resources
- What resources do you need
- Will you be able to access the data that you need to conduct your researchدر پروپوزال حیطه زمانی دادن خیلی مطرح نیست چهارچوب اصلی تاکید می شود ولی در طرح تحقیقاتی بنظر من مورد بالا بیشتر تاکید می شود
سپاس فراوان .به نظر خودم هم ریسرچ پروپزال بیشتر جنبه اکادمیک داره در حالی که ریسرچ پلن بیشتر با رویکرد ارائه طرح به موسسات برای جذب گرنت تهیه میشه و همونطور که شما هم اشاره کردید به ریسورس ها و تایم لاین هم تاکید داره. پس برای چیزی که مدنظر من هستش من باید رویکرد Research Propsal رو مدنظر قرار بدم و توی مکاتبه با اساتید هم باید از این لفظ به جای Reserch Plan استفاده کنم،درسته؟
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."