16-06-2014, 12:53 PM
(05-04-2014, 11:03 PM)'heisenberg7' نوشته: نکات Basic برای گرفتن وقت سفارت آمریکا
به خاطر وجود سفارت های مختلف در اطراف ایران، به همون تعداد سفارت، روش های وقت گرفتن وجود داره که هر کدوم ریزه کاری های خودش رو داره! من بیشتر صحبتم اینجا در مورد سه سفارت اصلی آنکارا، ایروان و دبی هست... در صورتی که سفارت دیگه ای روند خاص خودش رو داشته باشه من ذکر می کنم. به طوری کلی شما اگر از سه سفارت اصلی نام برده شده وقت میگیرید مشکل خاصی ندارید و هیچ چیزی جا نمیافته... در مورد سفارت های دیگه هم تمام سعی شده تا چیزی جا نمونه!
برای گرفتن وقت از آمریکا اصولاً به چند چیز شدیداً احتیاج هست:
1. داشتن پاسپورت
2. داشتن I-20 یا DS-2019 برای متقاضیان ویزای F و J (دانشجویی یا دانشجوی تبادلی)
3. DS-160 پر شده و سابمیت شده
حالا به نکات زیر دقت کنید!
داشتن پاسپورت: برای ساختن اکانت تو سایت USVISA-INFO.com شما احتیاج به داشت پاسپورت دارید! زیرا username شما برای Login کردن به این سایت ها همون شماره پاسپورتتون هستش! اگر ندارید به تاپیک گرفتن وقت سفارت آمریکا بدون داشتن پاسپورت رجوع کنید!
داشتن I-20 یا DS-2019: این فرم مهم ترین مدرک شما برای داشتن پذیرش تحصیلی از آمریکا هستش! اگر توریستی هستید نیازی بهش ندارید! در پر کردن فرم DS-160 در مراحل انتهایی نیاز دارید شماره SEVIS خودتون که تو این فرم اومده رو وارد کنی! همچنین تو سیستم وقت گیری سفارت هم جایی وجود داره که باید این کد رو وارد کنید. اگر ندارید بهتره اولین کاری که می کنید به دانشگاه مقصد ایمیل بزنید که کد SEVIS خودتون و همسرتون (در صورت وجود) رو براتون بفرسته! معمولاً این کار رو می کنند و اگر نکنند میتونید راجع به مشکل ایرانی ها برای وقت گرفتن توضیح بدید و رایزنی کنید تا بدن... اگر استاد دارید از ایشون کمک بگیرید و ننه من غریبم بازی در بیارید استاد عزیز حتماً خیلی سریع اون ها رو قانع می کنند تا برای شما بفرستند! اگر هم ندارید کلاً ادام تاپیک رو بخونید تا بفهمید چه کار می تونید بکنید (به مسئولیت خودتون)
برای آشنایی با فرم I-20 به این تاپیک جامع رجوع کنید و همه سوالات اونجا جواب داده شده: تاپیک جامع آشنایی با I-20 (کاربرد هر بند، نکات مهم، توصیه ها، مقدمات گرفتن وقت...)
نکته: در زمان نوشتن این تاپیک... تاپیک آشنایی با I-20 هنوز ناقصه و در اولین فرصت تکمیل میشه... کلاً نکات خیلی مهمش اومده
برای آشنایی با فرم DS-2019 به این تاپیک جامع رجوع کنید و همه سوالات اونجا جواب داده شده: در حال حاضر موجود نیست و تو اولویت کارها نیست ولی ایشالا به زودی درست می کنم.
DS-160: عرف هست که شما باید DS-160 رو کامل سابمیت کرده باشید. ولی عموماً به خاطر نداشتن SEVIS Number نمیتونند DS-160 رو کامل پر کنند و سابمیت کنند! یا عجله دارند و می خوان وقت رو بگیرند و سر فرصت DS-160 رو سابمیت کنند که خیلی پیش اومده به مشکل بخورند! در ادامه تاپیک نحوه حل مشکلات رو میگم! ولی بهترین کار، امن ترین کار و بی دردسر ترین کار پر کردن و سابمیت کردن DS-160 در ابتدا و بعد گرفتن وقت هست! به هر حال من نکات وقت گرفتن بدون داشتن DS-160 رو میگم... دیگه ریسکش با خودتون!
همه نکات در یک خط: شما برای گرفتن وقت سفارت های آنکارا، ایروان، دبی (و همچنین باکو) به شماره پاسپورت، شماره SEVIS و بارکد نامبر DS-160 نیاز دارید! اگر ندارید هم میشه ولی توصیه نمیشه ولی آموزش داده میشه!
سلام
من بره اینکه بتونم وقت سفارت بگیرم چون هنوز آی-20م صادر نشده بود، با یه شماره سویس همینجوری DS-160 رو پر کردم و وقت سفارت هم گرفتم. حالا الان نمیدونم چیکار کنم!! یه بار دیگه DS-160رو پر کنم یا بهشون میل بزنم که شماره سویس رو اصلاح کنن؟
خیلــــــی استرس دارم الان ((
من بره اینکه بتونم وقت سفارت بگیرم چون هنوز آی-20م صادر نشده بود، با یه شماره سویس همینجوری DS-160 رو پر کردم و وقت سفارت هم گرفتم. حالا الان نمیدونم چیکار کنم!! یه بار دیگه DS-160رو پر کنم یا بهشون میل بزنم که شماره سویس رو اصلاح کنن؟
خیلــــــی استرس دارم الان ((