16-06-2014, 04:36 PM
(16-06-2014, 03:57 PM)'عارفه' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی سال آخر کارشناسی فیزیک امیرکبیر هستم
قبل از ورود به دانشگاه ، به رشته ی فیزیک خیلی علاقه داشتم ، ولی بعد از ورود فهمیدم سیستم آموزشی با چیزی که من می خواستم کاملاً متفاوت بود و صرفاً فقط دروس تئوری و خسته کننده از فیزیک نصیبم شد.
برای کارشناسی ارشد با توجه به علاقه ام به باغبانی و پرورش گیاه در این فکرم که البته با تحقیق قبل از اقدام در رشته ی علوم باغبانی شرکت کنم.
اگر ممکنه درباره ی این رشته، محیط دانشگاه در این رشته، بازار کار بعد از فارغ التحصیلی در ایران و خارج کشور و گرایش ها برای دکتری راهنمایی ام کنید.
سوال شما جنبه های زیادی داره که همگی در این مقال نگنجند! ولی بطور کلی بازار کارش مشابه بقیه رشته ها و گرایشات علوم گیاهی و کشاورزی هست. گرایش هاش هم که حتما اطلاع دارین تو ایران همون 4 تای معروفه! میوه کاری، گلکاری، گیاهان دارویی و سبزیکاری ولی دانشگاه های خارج از کشور چنین ترکیبی رو برای گرایش ندارن. مثلا یه سری بطور تخصصی در زمینه فیزیولوژی گیاهی بطور عمومی و با تاکید بر موضعی خاص مثل تنش های محیطی و... کار می کنن. یه سری مثلا فیزیولوژی میوه، یا فیزیولوژی گل یا حتی یه جنس خاص یا خانواده خاص گیاهی. همین رو داشته باشین از جنبه های اصلاحی و بیوتکنولوژی. یعنی حیطه های کاری اساتید خیلی گسترده و محدود به اون چهار حوزه و به شکل ایران نیست. اگر میخواید برا دکترا برید با چشم باز گرایشون و موضوع تزتون رو انتخاب کنید. توصیه می کنم که هر کشوری که برا اپلای مدنظرتون هست برید و سایت داشنگاه هاشو ببینید و توجه کنید که اساتید تو چه زمینه هایی کار می کنن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا