17-06-2014, 10:16 AM
(16-06-2014, 10:07 AM)'butterfly' نوشته: سلام،
امکانش هست که گزینه ای (هایی) به منوی بالای صفحه سایت اضافه بشه که به کاربر این امکان بده که همه پست ها و همه تاپیک های جدیدُ که از زمان اخرین بازدیدش از سایت ارسال شدند ببینه، من الان دو سه روز سایت چک نکردم و وقتی گزینه ارسال های امروز و ارسال های جدید می زنم به نظرم همه پست هایی که تو این دو سه روز ارسال شدند نیست. دقیقا تفاوت بین ارسال های جدید و ارسال های امروز چیه؟ اگر گزینه تاپیک های جدید هم ایجاد بشه خوبه چون لیست تاپیک های جدید که در سمت چپ صفحه نشون داده میشه محدوده و اگر تعداد کاربران و به تبع اون تعداد تاپیک های ایجاد شده در هر روز زیاد بشه این امکان مفید خواهد بود.
گزینههای ارسالهای جدید که در بالای صفحه وجود داره، دقیقا کاربردش همین هست و موضوعاتی که پس از آخرین بازدید شما درشون ارسالی وجود داره رو به شما نشون میده. گزینه ارسالهای امروز هم، موضوعاتی که در ۲۴ ساعت اخیر درشون ارسالی وجود داشته رو نمایش میده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.