17-06-2014, 12:08 PM
(16-06-2014, 12:15 AM)'dr behnoosh' نوشته: با سلام .
من چند ماهه پزشک عمومی هستم و مشغول گذروندن طرح. فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد . معدل 17 .
دارم واسه مدرک زبان B2 هم اقدام میکنم . میخواستم بدونم میتونم با این شرایط واسه رزیدنتی تو آلمان اقدام کنم ؟ اگه بخوام تو 6 ماه دروس ماژور رو بخونم و امتحان بدم امکان قبولی هست؟ چه منابعی و باید بخونم؟
دروود بر شما.
بله با این شرایط شانست خوبه. والا برای 6 ماه به این سطح خیلی رویایی به نظر میرسه نیاز به حداقل 1 سال زمان می باشد. البته اگر استاد خصوصی بگیرید شاید بتونی اما باز هم بعید میدونم چون زبان المانی دارای گرامر پچیده می باشد. به هر حال شانست با اون معدل و اگر ازمون گوته رو هم قبول شی بالاست.
بله با این شرایط شانست خوبه. والا برای 6 ماه به این سطح خیلی رویایی به نظر میرسه نیاز به حداقل 1 سال زمان می باشد. البته اگر استاد خصوصی بگیرید شاید بتونی اما باز هم بعید میدونم چون زبان المانی دارای گرامر پچیده می باشد. به هر حال شانست با اون معدل و اگر ازمون گوته رو هم قبول شی بالاست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public