17-06-2014, 04:04 PM
(16-06-2014, 08:18 PM)'env.plan' نوشته: با سلام،
سطح زبان من intermediate هستش و دیگه از این سطح فعلا تصمیم دارم خودم بخونم. اینطور که شنیدم و روش تاکید شده استفاده از فیلم و کلا تمرکز بر روی مهارت های شنیداری هستش. لطفا برای من توضیح بدید چطور فیلم رو ببینم تا استفاده مفید خودم رو ازش داشته باشم و اینکه چه فیلم های آموزش زبان رو توصیه می کنید؟ مثلا من فیلم english today رو دیدم و خیلی خوب بود. اگه از این جور فیلم ها میشناسید منو راهنمایی کنید.
ممنون از توجه دوستان[img]images/smilies/smile.gif[/img][img]images/smilies/cool.gif[/img]
سلام
شما چقدر زمان دارید و هدفتون کدوم آزمون هاست؟
بدون مشخص کردن اینها فیلم دیدن کاری تفریحی و بیهوده محسوب میشه. فیلم در بلند مدت جواب میده و برای کسی که قراره 5-6 ماهه پرونده ی مثلا تافل رو ببنده گزینه ی خوبی محسوب نمیشه.
شادزی
شما چقدر زمان دارید و هدفتون کدوم آزمون هاست؟
بدون مشخص کردن اینها فیلم دیدن کاری تفریحی و بیهوده محسوب میشه. فیلم در بلند مدت جواب میده و برای کسی که قراره 5-6 ماهه پرونده ی مثلا تافل رو ببنده گزینه ی خوبی محسوب نمیشه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull