(17-06-2014, 06:27 PM)'elahe' نوشته: من برای ریدینگ از منبع لانگمن شروع کردم ، بعد رفتم سراغ دلتا ، و الان هم tpo ها رو دارم کار میکنم ، خواستم بگم اگر فرصتش رو دارید از هر منبعی که شروع می کنید سعی کنید لغات رو پس از پاسخ گویی کامل استخراج کنید ،
من واقعا الان خیلی از لغات و اصطلاحاتی که در تی پی او می بینم و مربوط به زمینه های مختلف علمی بود ، قبلا در دلتا و یا لانگمن دیده بودم..
سلام
البته تمام لغات رو استخراج کردن کار زمانبریه و برای کسی که چند ماه فرصت داره توصیه نمیشه. عمده ی این لغات تخصصی های رشته های طبیعی هستند و دونستنشون خیلی هم ضروری نیست همینکه بدونید اینها اسم هستند و از مثلا خزندگان ، درندگان، دوزیستان ، گیاهان، ابزیان و... کافیه. ضمنا توصیه میکنم از ریدینگ های کمبریج غافل نشید. منظورم نرم افزارش هست.
شادزی
البته تمام لغات رو استخراج کردن کار زمانبریه و برای کسی که چند ماه فرصت داره توصیه نمیشه. عمده ی این لغات تخصصی های رشته های طبیعی هستند و دونستنشون خیلی هم ضروری نیست همینکه بدونید اینها اسم هستند و از مثلا خزندگان ، درندگان، دوزیستان ، گیاهان، ابزیان و... کافیه. ضمنا توصیه میکنم از ریدینگ های کمبریج غافل نشید. منظورم نرم افزارش هست.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull