(17-06-2014, 07:20 PM)'sepinaz' نوشته:یه جای فروم دیدم یکی از دوستان گفته بودن بهتره روی کارت یک جمله ی فارسی وپشت اون ترجمه رو بنویسیم
من قبلن با انکی مدت کوتاهی کار کردم
وقتی روی کارت کلمه ی انگلیسی و پشت اون فارسی می نویسید این قانون که دایره ی لغات انگلیسی به انگلیسی تقویت بشه نقض میشه
وقتی هم که مترادف یا توضیح می نویسی تکرار اون توضیح گیجت می کنه و حتی اگه قسمت کوچیکی از توضیح یادت رفته باشه باید کلمه رو جز ندانسته ها قرار بدی؟؟
سلام
blur عزیز گفتنی ها رو گفتند. من هم از دید خودم بهتون یک توصیه میکنم. تا میتونید متون تافل مثلا ریدینگ ها رو بخونید و لغات رو در متون یاد بگیرید. لغاتی که با کارت میان بعد از ازمون به زودی فراموش میشن مگر اینکه تکرار خوبی روشون بوده باشه. در اونصورت هم چون جاش در جمله و متن دیده نشده کاربردی براتون نخواهد داشت. اگر لغتی یاد میگیرید در روزنامه های انلاین سرچش کنید و متنی رو که میاره حداقل جمله ایی که از اون لغت استفاده کرده رو ببینید و یادداشت کنید.
شادزی
شادزی
blur عزیز گفتنی ها رو گفتند. من هم از دید خودم بهتون یک توصیه میکنم. تا میتونید متون تافل مثلا ریدینگ ها رو بخونید و لغات رو در متون یاد بگیرید. لغاتی که با کارت میان بعد از ازمون به زودی فراموش میشن مگر اینکه تکرار خوبی روشون بوده باشه. در اونصورت هم چون جاش در جمله و متن دیده نشده کاربردی براتون نخواهد داشت. اگر لغتی یاد میگیرید در روزنامه های انلاین سرچش کنید و متنی رو که میاره حداقل جمله ایی که از اون لغت استفاده کرده رو ببینید و یادداشت کنید.
شادزی
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull