17-06-2014, 09:49 PM
(05-02-2014, 12:09 PM)'7nim' نوشته: سلام
من الان A1 رو تموم کردم و مشکلیم نداشتم تو یادگیری زبان آلمانی.هدفم این بود که تا b1 یا b2 برم اونم به خاطر اینکه معدلم پایینه 13.82 و از دانشگاه ازاده (علوم تحقیقات مهندسی مکانیک)گفتم پذیرش تو المانی راحت تر میدن و رایگانم هست.ولی موضوع اینه که خود زبان انگلیسی رو به المانی ترجیح میدم یعنی با اهنگ انگلیسی و کلا زبانش بیشتر حال کردم.تصور این که بخوام تو ارشد دروس رو به المانی بگذرونم زیاد جالب نیست البته اگه لازم باشه این کارو می کنم.من هدفم پذیرش ارشد برای رشته انرژی(هر گرایش یا تخصصی) و یا رشته مهندسی پزشکیه بیومکانیکه.یه دلیل دیگه که انگلیسیو ترجیح میدم اینه که المانی حساب کردم دیدم هزینه و وقت بیشتری میبره چون باید اینجا حد اقل تا b2 یا حتی c1 یاد بگیری و امتحان گوته b1 یا b2 رو برای ویزا داشته باشی و اونجا هم حالا با کلاس یا بدون کلاس امادگی امتحان dsh یا اینجا test daf رو قبول شی.ولی تو انگلیسی انگار مستقیم میری سر کلاس اینجا هم سفارت برای انگلیسی زبان فقط مدرک انگلیسی میخواد.یکی از دوستانم از المان برای انگلیسی زبان ارشد مواد از اگزبورگ و اشتوتگارت و اولم پذیرش گرفت البته اون معدلش بالا تر بود و دانشگاه سراسری تهران کارشناسی مواد.پذیرش گرفت انگلیسی زبان که شهریه نداره.من میخوام بدونم که میتونم برای رشتهای انرژی یا مهندسی پزشکی به انگلیسی زبان و ترجیحا رایگان پذیرش بگیرم یا نه؟اگه میتونم کدوم دانشگاه ها میتونم و اینکه هزینه دارن یا نه؟الان برای المانی دانشگاه هانوفر انرژی باد و freiberg (نه فرایبورگ) رشته انرژی رو داره یا دانشگاه های دیگه هم هستن که پذیرش میدن اما به المانین این دانشگاه ها.فعلا برای ترم بعدی المانی ثبت نام نکردم تا امار بگیرم ببینم اگه انگلیسی میشه انگلیسیمو قوی کنم تا مدرک ایلتس بگیرم.چون انگلیسیم بد نیست و تعیین سطح دادم افتادم pre ielts 1 مرسی راهنمایی کنید.
اره میتونی رشته خودت رو تغییر بدی مشکلی نیست اما به شرطی که برخی از دروس اصلی رو گذرونده باشی.
برای فرایبورگ و اولدنبرگ و برمن و کوتبوس میدونم انرژی نو ارائه میدن اما رقابت واسش خیلی زیاده و نمره زبان بالای 6.5 نیاز داره.
برای فرایبورگ و اولدنبرگ و برمن و کوتبوس میدونم انرژی نو ارائه میدن اما رقابت واسش خیلی زیاده و نمره زبان بالای 6.5 نیاز داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public