17-06-2014, 10:32 PM
(17-06-2014, 09:56 PM)'elahe' نوشته:من ثبت نام نکردم هنوز ، اما مد نظرم هست که 27 سپتامبر امتحان بدم(حدود سه ماه) ، چون بعدش باید جدی برای جی آر ای برنامه ریزی کنم؛
وقتم هم آزاده تقریبا هر روز.
سلام
تو 3 ماه به کتاب کمبریج نمیرسید. من توصیه میکنم دلتا رو خوب بخونید. بعد لیسنینگ های بارونز رو حتما بخونید. ریدینگ ها رو هم بخونید بد نیست. بعد ریدینگ های کمبریج رو حتما بخونید. لیسنینگ هاشم بد نیست. این دو تای آخر رو به صورت نرم افزار کار کنید نه کتاب.
نهایتا روی TPO ها وقت بگذارید. برای اسپیکینگ و رایتینگ باید تمرین کنید. هر هفته 2-3 تا رایتینگ و اسپیکینگ هم که خودتون صداتون رو ضبط کنید و گوش بدید و تکرار و تکرار و تکرار.
برای لغت حتما اسنشیال و 504 فراموش نشه.
اگر پایه اتون ضعیفه با لانگمن شروع کنید.
شادزی
تو 3 ماه به کتاب کمبریج نمیرسید. من توصیه میکنم دلتا رو خوب بخونید. بعد لیسنینگ های بارونز رو حتما بخونید. ریدینگ ها رو هم بخونید بد نیست. بعد ریدینگ های کمبریج رو حتما بخونید. لیسنینگ هاشم بد نیست. این دو تای آخر رو به صورت نرم افزار کار کنید نه کتاب.
نهایتا روی TPO ها وقت بگذارید. برای اسپیکینگ و رایتینگ باید تمرین کنید. هر هفته 2-3 تا رایتینگ و اسپیکینگ هم که خودتون صداتون رو ضبط کنید و گوش بدید و تکرار و تکرار و تکرار.
برای لغت حتما اسنشیال و 504 فراموش نشه.
اگر پایه اتون ضعیفه با لانگمن شروع کنید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull