20-06-2014, 09:18 PM
(20-06-2014, 09:06 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها،
من واسه مصاحبه رفتم سفارت دبی اما هنوز ویزام نیومده یعنی به کلیرنس خورده فعلا(مصاحبه 2 june بود).
1.الآن واسه ارز دانشجویی اقدام کنم ؟ تو سایت نشا نوشته فقط I-20 ، ندیدم از ویزا حرفی زده باشه!؟
2.در ضمن،من یک I-20 اشتباه هم از اون دانشگاه دارم یعنی به اشتباه یادشون رفته بود فاند TA ام رو توش وارد کنن که بعدش البته ویرایشش کردن و واسم درستشو فرستادن.به نظر شما،اگه با I-20 قبلیم که توش فاندم درج نشده ثبت نام کنم تو سایت نشا ممکننه تاثیر منفی داشته باشه بعدا؟(واسه بیشتر گرفتن دلار دولتی(( )
3.حدودا چقد این پروسه ارز گرفتن با سیاست های فعلی دولت طول می کشه؟
مرسی
دوست عزیز بدون ویزا قطعا و قطعا درخواستتون رد خواهد شد. حتی ویزا هم داشته باشید به احتمال 90 درصد قبل رفتن و بدون گواهی اشتغال به تحصیل نتونید ارز بگیرید. در ضمن نمیدونم میدونید یا نه فعلا ارز شهریه رو هم نمیدن!
2-این مورد به خودتون بستگی داره! بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
3- بستگی داره شدیدا به متغیرهای مختلفی که تعدادش شاید بیشتر از متغیرهای دروسی مثل ریاضیات محض باشه! یک واقعیتی که هست اینه که اولویت کشور در وضع فعلی مساله مذا کر ات و من ا س بات و عذر خو ا هی و بده بستون هستش و ارز دانشجویی اصلا در اولویت نیست.
یه نکته هم بگم حتی بعضی دوستان در بانک بهشون یورو دادن به جای دلار و گفتن دلار ته کشیده!
دقت کنید بازهم واقعا نمیشه جواب داد به این سوالات به طور قطع فقط اولی رو مطمین باشین.
بااحترام
2-این مورد به خودتون بستگی داره! بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
3- بستگی داره شدیدا به متغیرهای مختلفی که تعدادش شاید بیشتر از متغیرهای دروسی مثل ریاضیات محض باشه! یک واقعیتی که هست اینه که اولویت کشور در وضع فعلی مساله مذا کر ات و من ا س بات و عذر خو ا هی و بده بستون هستش و ارز دانشجویی اصلا در اولویت نیست.
یه نکته هم بگم حتی بعضی دوستان در بانک بهشون یورو دادن به جای دلار و گفتن دلار ته کشیده!
دقت کنید بازهم واقعا نمیشه جواب داد به این سوالات به طور قطع فقط اولی رو مطمین باشین.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.