21-06-2014, 06:02 PM
به احتمال زیاد طبق همین قوانینی که ForeverBlue عزیز هم به اونها اشاره کردن شما به صورت "خودکار" آلمانی به حساب نمیاین. با این حال قوانین آلمان بند و تبصره های زیادی داره. برای نمونه طبق یکی از همین بندها افرادی که بعد از سال 2000 در آلمان به دنیا میان در صورتی که پدر یا مادرشون "مقیم آلمان" باشه و اون پدر یا مادر دست کم 8 سال در آلمان زندگی کرده باشه هم می تونند در زمان به دنیا اومدن تابعیت آلمان رو دریافت کنند. چنین افرادی باید البته ثابت کنند که تابعیت دوگانه ندارند. با این حال دوباره همین موضوع خودش تبصره داره و شهروندان اتحادیه اروپا و شهروندان کشورهایی مثل ایران، نیجریه و مراکش که ترک تابعیت اونها تقریبا غیر ممکن هست رو مستثنی کرده. همین طور هر فردی که خودش به مدت 8 سال در آلمان بوده باشه می تونه از راه naturalisation درخواست تابعیت آلمان رو بده. با داشتن یک سری شروطی مثل آشنایی با زبان آلمانی، داشتن تمکن مالی، نداشتن سوء پیشینه کیفری، آشنایی با قوانین و شرایط اجتماعی آلمان، تعهد به قانون اساسی اون و داشتن وابستگی اجتماعی به آلمان، این مدت زمان می تونه تا حد زیادی کاهش پیدا کنه. من از جزئیات بیشتر قوانین آلمان اطلاعی ندارم ولی با توجه به اینکه پدر و مادرتون 13 سال اونجا زندگی کردن و خودتون هم اونجا به دنیا اومدین و بقیه شرایط مثل تمکن مالی و غیره که اشاره کردم خیلی سخت نیستند به نظرم احتمال اینکه بتونید از روش naturalisation درخواست تابعیت بدین زیاده.
(21-06-2014, 03:19 PM)'seanarefi' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
من بیست و نه سال دارم و در آلمان،برلین متولد شدم.پدر و مادر من سیزده سال در آلمان زندگی کردن و چند ماه بعد از تولدم به ایران برگشتیم.تمامی مدارک تولد و بیمارستان هم موجود هست.میخواستم بدونم آیا راهی برای گرفتن پاسپورت آلمانی هست.چه از طریق سرمایه گذاری یا گرفتن وکیل.
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -