22-06-2014, 01:37 PM
(22-06-2014, 12:56 PM)'مستانه.م' نوشته: واقعا ممنون از راهنمايييتون
الان به طور جدي در حال خوندن زبان انگليسي هستم.معدلم ١٣.٥٠ هست قابله قبوله؟مينيموم آيلتس بايد چند باشه؟و اينكه تو ونكوور با توجه به شرايط من چه دانشگاهي رو پيشنهاد ميكنيد؟
مستانه جان معدلت کمه بخاطر همین دانشگاه های محدودی شانس پذیرش داری. مينيموم بعضى دانشگاه ها براى بعضى رشته ها 14 هست. من گشتم و دیدم بچه ها با شرایط مشابه شما این دانشگاه پذیرش شدن: Fairleigh Dickinson University - Vancouver Campus البته دوست خوبم
پیشنهاد می کنم برای مستر به فنلاند و استونی هم فکر کنی که هم شهریه نداره و هم شانست خیلی بیشتر هست دانشگاه های لاپرنتا - ایسترن فنلاند - اولو - ابو اکادمی شانست خوبه به شرطی که نمره زان که عرض کردم بگیری و جی ار ای هم لازم نداری
هر دانشگاه سیاست متفاوتی داره. بهترین راه اینه که از خود دانشکده موردنظرتون سوال کنید که با معدل شما میشه پذیرش گرفت یا نه!
بنظر من شما باید ایلتس 6.5 حداقل و هیچ اسکیلی کمتر از 6 نشوید و حتما جی ار ای با نمره 310 به بالا بگیری تا بتونی پذیرش از دانشگاه های کانا دا بگیری رشته مدیریت خیلی با رشته های فنی تفاوت داردپیشنهاد می کنم برای مستر به فنلاند و استونی هم فکر کنی که هم شهریه نداره و هم شانست خیلی بیشتر هست دانشگاه های لاپرنتا - ایسترن فنلاند - اولو - ابو اکادمی شانست خوبه به شرطی که نمره زان که عرض کردم بگیری و جی ار ای هم لازم نداری
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]