23-06-2014, 05:18 AM
(22-06-2014, 07:09 PM)'amiraliiii' نوشته:سلام خدمت همه دوستان عزیزببخشید اگه مربوط نیست ولی خواهش میکنم مدیران حذف نکنند چون خیلی برام حیاتیهآرزوی سلامتی و موفقیت همتون رو دارم.من یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکتون رو از من دریغ نکنید، خیلی موقعیت حساسی برام پیش اومده و واقعا به کمکتون نیاز دارم.من معدلم 15.5 و رشتم برق هستبرای بهتر کردن رزومم و اینکه معدلم رو جبران کنم به110 toefl به بالاوGRE quant 170 , GRE verbal > 160نیاز دارم.میخوام مهر هر دو رو امتحان بدم. پس حدود 3 ماه و خورده ای برای هردو وقت دارم.میخواستم دوستان با تجربه و کسانی که امتحانا رو دادن بگن اگه شبانه روز این 3 ماه رو برای این دو امتحان بخونم میتونم این نمره ها رو بیارم ؟ احتمالش چقدره ؟از نظر پایه زبان معمولی رو به بالا هستم و قبلا کلاس TOEFL رو رفتم و کاری که برای تافل باید انجام بدم از GRE خیلی کمتره.
از زمانی که من این امتحانات رو دادهام بیشتر از ۱۰ سال میگذره و این امتحانات تغییرات زیادی کردهاند. به همین خاطر متاسفانه من نمیتونم کمک زیادی به شما بکنم، اما اگر سوالتون رو در موضوعهای مناسب بپرسید، دوستان باتجربه به شما کمک خواهند کرد.
برای آمادگی و برنامهریزی برای GRE، میتونید به این موضوع مراجعه کنید. همچنین در این انجمن موضوعهای جداگانهای در مورد آمادگی برای بخشهای مختلف آزمون GRE وجود داره. در صورتی که سوال شما به طور خاص در مورد آمادگی برای یکی از بخشهای امتحان هست، میتونید از موضوعهای مربوطه استفاده کنید.
در مورد آمادگی برای TOEFL iBT هم میتونید به موضوع «مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT» مراجعه کنید.
ضمنا وقتی خودتون میدونید که سوالتون مرتبط نیست، به جای مطرح کردن سوال در موضوع نامرتبط و خواهش از مدیران برای حذف نکردن پست، سعی کنید که چند دقیقهای وقت بگذارید و جستجو کنید و سوالتون رو در موضوع مناسب بپرسید.
برای آمادگی و برنامهریزی برای GRE، میتونید به این موضوع مراجعه کنید. همچنین در این انجمن موضوعهای جداگانهای در مورد آمادگی برای بخشهای مختلف آزمون GRE وجود داره. در صورتی که سوال شما به طور خاص در مورد آمادگی برای یکی از بخشهای امتحان هست، میتونید از موضوعهای مربوطه استفاده کنید.
در مورد آمادگی برای TOEFL iBT هم میتونید به موضوع «مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT» مراجعه کنید.
ضمنا وقتی خودتون میدونید که سوالتون مرتبط نیست، به جای مطرح کردن سوال در موضوع نامرتبط و خواهش از مدیران برای حذف نکردن پست، سعی کنید که چند دقیقهای وقت بگذارید و جستجو کنید و سوالتون رو در موضوع مناسب بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.