23-06-2014, 08:00 AM
(22-06-2014, 10:23 PM)'raminnimar' نوشته:سپاسگزار جناب ولتاژ
فقط من یک مشکل دیگه دارم که واقعا توش موندم این رو هم اگه راهنمایی بفرمایید لطف بزرگی کردین
حقیقت من سپاه خدمت کردم به مدت 17 ماه که این مدت رو امریه شهرداری بودم یعنی تو ارگان دولتی خدمت میکردم حالا من موندم از اونجاییی که اگه بگیم سپاه خدمت کردیم خطرناکه میخوام بدونم بایستی فقط بگم رفتم سربازی؟ بعد نمیپرسن کجا خدمت کردم که مجبور باشم بگم سپاه ؟ یا کلا اگه نگم خدمت کردم فقط بنویسم شهرداری کار میکردم و گواهی بهشون بدم باز نمیگن پس خدمت و کی رفتی ؟! واقعا تو این داستان گیر کردم
سوال بعدیم اینکه همه این موارد بالا بایستی تو رزومه گفته شه دیگه نه ؟
سوال آخر اینکه منی که یک سال پشت کنکور بودم این 1سال گپ تحصیلی محسوب میشه این گپ رو چطور بایستی پر کنم ؟
بازهم ممنونم
خواهش میکنم.
دوست عزیز اصلاً نیازی به گفتن این موارد بالا در هیچ کجا از رزومه شما نیست. اصولاً نه ازتون می پرسن کجا خدمت کردی و وطیفه ات اونجا چیی بود. تنها ایالات متحده و استرالیا در این زمینه سوال می پرسن. نگران نباش و اشاره هم نکن.
گپ 1 ساله مشکلی نیست بفرمایید برای دوره ارشد درس میخوندید برای کنکور.
دوست عزیز اصلاً نیازی به گفتن این موارد بالا در هیچ کجا از رزومه شما نیست. اصولاً نه ازتون می پرسن کجا خدمت کردی و وطیفه ات اونجا چیی بود. تنها ایالات متحده و استرالیا در این زمینه سوال می پرسن. نگران نباش و اشاره هم نکن.
گپ 1 ساله مشکلی نیست بفرمایید برای دوره ارشد درس میخوندید برای کنکور.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public