23-06-2014, 02:51 PM
(23-06-2014, 01:56 PM)'m.yarahmadi' نوشته: سلام من ليسانس حسابداري با معدل 14.85 دانشگاه غيرانتفاهي ؛ دانشجوي فوق ليسانس مديريت مالي دانشگاه تهران ( در حال ارائه پايان نامه) هستم معدل 15 . ايلس 6 دارم . تا 7 هم ميتونم بيارم. CFA level 1 دارم . ميخوام ببينم شانسي براي پذيرش دكتري finance آلمان دارم .
با سلام بر شما دوست خوب
فکر کنم در این فروم کسی به اندازه من برای رشته مالی اپلای نکرده باشه و تجربه نداشته باشه!
1- اولا شما به دلیل اینکه لیسانس مالی نداری هر دانشگاهی اپلای کنی ایراد می گیرن که واحدات تطبیق نمی کند
2- معدل لیسانس و فوق لیسانست متاسفانه چشمگیر نیست برای گرفتن بورس شانست کمه
3- حداقل نمره ایلتس لازم برای بورس دکتری 6.5 هست
4- مدارک حرفه ای ارزش اکادمیک ندارند
5- جی ار ای با نمره 320 لازم داری
6- پروپوزالی باید داشته باشی که حرفی برای زدن داشته باشه
7- بنظر من به امریکا فکر کنید و بنظر من حتما نمره جی ار ای یا جیمت بالا باید بگیری
8- اپشن دوم خود را به مستر دوم مالی مثلا مدیریت مالی استراتژیک یا دکتری حسابداری قرار دهید که بنظر من شانس بیشتر هست
فکر کنم در این فروم کسی به اندازه من برای رشته مالی اپلای نکرده باشه و تجربه نداشته باشه!
1- اولا شما به دلیل اینکه لیسانس مالی نداری هر دانشگاهی اپلای کنی ایراد می گیرن که واحدات تطبیق نمی کند
2- معدل لیسانس و فوق لیسانست متاسفانه چشمگیر نیست برای گرفتن بورس شانست کمه
3- حداقل نمره ایلتس لازم برای بورس دکتری 6.5 هست
4- مدارک حرفه ای ارزش اکادمیک ندارند
5- جی ار ای با نمره 320 لازم داری
6- پروپوزالی باید داشته باشی که حرفی برای زدن داشته باشه
7- بنظر من به امریکا فکر کنید و بنظر من حتما نمره جی ار ای یا جیمت بالا باید بگیری
8- اپشن دوم خود را به مستر دوم مالی مثلا مدیریت مالی استراتژیک یا دکتری حسابداری قرار دهید که بنظر من شانس بیشتر هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]