24-06-2014, 01:10 AM
(23-06-2014, 05:25 PM)'rastin185' نوشته:بنده گواهی موقتم رو گرفتم . دانشگاه مقصدم دانشنامه رو تایپ کردن حتی به من نشون دادن که ایرادی اشکالی نداشته باشه . و تا اونجا که یادمه هولوگرام داشت اما امضای رییس سازمان رو نداشت که بدین ترتیب فرستادن تهران و یک شماره نامه و یک تاریخ نامه به من دادن و همچنین ریزنمرات قابل ترجمه ( برگه سفید با امضای رییس دانشگاه و واریز 5500 تومان ) را نیز به همراه همین دانشنامه به تهران فرستادن .
من در طول 4 روز بار ها زنگ زدم به امورفارغ التحصیلان اما جواب ندادن . منتهی فردا میرم تهران سازمان مرکزی که ببینم چی میشه . سوال من راجب این بود که کسی تجربه رفتن به سازمان رو داشته و اونجا کار ها چطور پیش میره ؟
من به هر دوی این مدرک اورژانسی احتیاج دارم و ثبت نام دانشگاه حدودا 1 ماه بعده که مدارک اصلی رو از بنده میخوان .
دوست بزرگوارم ببینید شما اصل دانشنامتون باید توسط سازمان مرکزی صادر و تائید بشه و ریز نمراتتون رو خودتون هم میتونید ببرید و کار تائیدشو انجام بدین، که بیشتر از دو یا 3 ساعت طول نمیکشه. مساله ی شما سر دانشنامه ست که با رفتن حضوری به سازمان مرکزی، به آدرس ذکر شده در این پست و گرفتن نامه ی تسریع به امید خدا تو مدت زمانی که شما فرصت دارید حل میشه.
22769788و5
اگر جوابگو نیستند دبیرخانه ی سازمان مرکزی رو بگیرید شاید بتونید راهنمائی بیشتر بگیرید:
22598607-9
با همه ی این احوال پیشنهاد میکنم حتما حضورا تو اداره ی فارغ التحصیلان پیگیر باشید، انشاا... که حل میشه مساله ی دانشنامتون
22769788و5
اگر جوابگو نیستند دبیرخانه ی سازمان مرکزی رو بگیرید شاید بتونید راهنمائی بیشتر بگیرید:
22598607-9
با همه ی این احوال پیشنهاد میکنم حتما حضورا تو اداره ی فارغ التحصیلان پیگیر باشید، انشاا... که حل میشه مساله ی دانشنامتون
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam