24-06-2014, 02:55 PM
ممنون از پستتون.البته نفهمیدم چه مشکلی مد نظرتون بوده؟اگه دیر تحویل دادن منظورتونه من یه هفته پیش بردم دارالترجمه چنین مشکلی نبود یه روز هم طول کشید.فقط هم مهر دادگستری زدم.خارجه هم میخاستم بزنم میشد
(24-06-2014, 02:25 PM)'pama' نوشته: سلام دوستان.
دوستان بزرگواری که این روزها مدارکشون رو برای ترجمه ی رسمی به دارالترجمه ها دادن (تهران) خواستم این نکته رو عرض کنم خدمتتون که حتما موقع تحویل کارتون برای ترجمه با دوستان دارالترجمه این مساله رو در میون بگذارید که مهرهای دادگستری و وزارت خارجه رو خودتون تشریف میبرید و میگیرید و اونا فقط ترجمه رو براتون انجام بدن. دلیلش هم اینه که این روزها متاسفانه بعد از اینکه به تازگی مشکل مهر دادگستری حل شده بود، حالا با مهر وزارت خارجه به مشکل خوردن و تائید خارجه ای که اگه خودتون بخواید بگیرید تو کمتر از چند ساعت حل میشه حالا کارهایی هستند که بیش از 6 روزه متاسفانه تو وزارت خارجه موندن و تائید نشدن .
حتی بعضا یه سری از مدارکِ تائید نشده به برخی از دارالترجمه ها ریجکت شدن، بنده با ریاست تائید اسناد وزارت خارجه هم که صحبت کردم، ایشون گفتن که دوستانی که کارشون عجله ای هست حتما مدارکشون رو خودشون بیارن برای تائید و به دارالترجمه ها نسپرن، چرا که عین همین حرفو وزارتخونه به دارالترجمه ها هم اعلام کرده، الان مدارکی که موندن تو وزارت خارجه و از جانب دارالترجمه رفته اونجا، متاسفانه هیچ کاریشون نمیشه کرد و باید بمونن تو صف!
نتیجتا دوستان مدارک رو با مهر مترجم تحویل بگیرید و بعد حتما اول تائید دادگستری رو بگیرید و بعد ببرید وزارت خارجه که هر دوی این تائیدات تو یک روز قابل انجام شدن هستن.
به امید موفقیت همه.