26-06-2014, 10:34 AM
(26-06-2014, 12:50 AM)'oblique314' نوشته: سلام
من چند تا سوال داشتم
اول اینکه من لیسانس و فوق لیسانسم رو از شریف گرفتم . اونجا ریز نمرات لاتین "رسمی" رو بهم دادن و دانشنامه من هم دو زبانه هستش ، آیا اونا هم نیاز به ترجمه رسمی داره 2- جریان مهر دادگستری و وزارت امور خارجه چیه ؟ اون مهرها رو از کجا باید بزنم رو مدارکم ؟
فکر میکنم منظور شما از ریز نمرات لاتین اینه که ریزنمرات رسمی به زبان انگلیسی هست. ریزنمرات انگلیسی نیاز به ترجمه نداره و اگر دانشنامه هم دو زبانه هست و نسخه انگلیسیاش وجود داره نیاز به ترجمه نداره.
مهر دادگستری و وزارت امور خارجه برای ترجمه رسمی مدارک مورد نیازه و شما نیازی به اونها نخواهید داشت.
مهر دادگستری و وزارت امور خارجه برای ترجمه رسمی مدارک مورد نیازه و شما نیازی به اونها نخواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.