26-06-2014, 12:12 PM
(25-06-2014, 11:00 AM)'Amaneh' نوشته: سلام و روزتون بخیر
من درسم توو مقطع ارشد تموم شده (دانشگاه آزاد واحد بین الملل کیش) و شهریور باید دفاع کنم
بعد ازاتمام پایان نامه حتما از پایان نامه ام میتونم یک مقاله ISI ثبت کنم
این اطلاعات لیسانس و ارشد منه :
لیسانس روانشناسی عمومی با معدل 15/32
ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی با معدل 17/60 (هنوز نمره پایان نامه لحاظ نشده بدلیل عدم دفاع)
و کتابی ترجمه کردم در زمینه بازاریابی عصب پایه (نرومارکتینگ) که یک بحث داغ در بازاریابی امروزه و تلفیق رشته عصب شناسی، روانشناسی و بازاریابیه
زبانم بدون مدرکه یعنی نه آیلتس نه تافل
-----
سلام بر شما دوست خوب
چون سوال شما در مورد دونفر با رزومه متفاوت بود من در دو پست جداگانه پاسخ می دهم
1- در مورد رشته مدیریت متاسفانه دانشگاه ها بسیار سخت گیر هستند که بیس لازم از نظر مهارتهای تحلیل اماری- ریاضیات - دروس پیش نیاز مدیریتی گذرانده باشید
2- تالیف یا ترجمه کتاب تاثیری در گرفتن بورس ندارد من 4 تا کتاب تالیف و ترجمه کردم! فقط در مورد پذیرش معتقدم تاثیر + دارد
3- در مورد شما اگر موضوع تز دکتری یا همون پروپوزال خود را در زمینه ای برداری که هم به مهارت روانشناسی و هم مدیریت احتیاج داشته باشد در زمینه بازاریابی عصب پایه (نرومارکتینگ) که یک بحث داغ در بازاریابی امروزه و تلفیق رشته عصب شناسی، روانشناسی و بازاریابیه"" و دانشگاه ها قانع بشن که شما بیس لازم را داری شانست خوبه برای پذیرش و بورس
4- از نظر معدل لیسانس و فوق اگر تفاوت رشته را نادیده بگیریم بنظر من قابل رقابت هست
5- نمره ایلتس 6.5 یا تافل 90 به بالا فراموش نکنید
6- اگر برای امریکا یا کانادا می خوای اقدام کنی حتما جی ار ای یا جیمت با نمره بالا فراموش نشود
چون سوال شما در مورد دونفر با رزومه متفاوت بود من در دو پست جداگانه پاسخ می دهم
1- در مورد رشته مدیریت متاسفانه دانشگاه ها بسیار سخت گیر هستند که بیس لازم از نظر مهارتهای تحلیل اماری- ریاضیات - دروس پیش نیاز مدیریتی گذرانده باشید
2- تالیف یا ترجمه کتاب تاثیری در گرفتن بورس ندارد من 4 تا کتاب تالیف و ترجمه کردم! فقط در مورد پذیرش معتقدم تاثیر + دارد
3- در مورد شما اگر موضوع تز دکتری یا همون پروپوزال خود را در زمینه ای برداری که هم به مهارت روانشناسی و هم مدیریت احتیاج داشته باشد در زمینه بازاریابی عصب پایه (نرومارکتینگ) که یک بحث داغ در بازاریابی امروزه و تلفیق رشته عصب شناسی، روانشناسی و بازاریابیه"" و دانشگاه ها قانع بشن که شما بیس لازم را داری شانست خوبه برای پذیرش و بورس
4- از نظر معدل لیسانس و فوق اگر تفاوت رشته را نادیده بگیریم بنظر من قابل رقابت هست
5- نمره ایلتس 6.5 یا تافل 90 به بالا فراموش نکنید
6- اگر برای امریکا یا کانادا می خوای اقدام کنی حتما جی ار ای یا جیمت با نمره بالا فراموش نشود
(25-06-2014, 11:00 AM)'Amaneh' نوشته: سلام و روزتون بخیر
همسرم هم شرایطش رو دوست داره بررسی کنین و راهنمایی از شما عزیز بگیره
ارشد مدیریت مالی با معدل 15به بالا (دفاع نکرده و نمره پایان نامه لحاظ نشده)
دانشگاه آزاد بین الملل کیش
لیسانس همسرم حسابداری مالی از دانشگاه علمی کاربردی با معدل 13/50
زبان هم مدرکی نداره
میشه ازتون خواهش کنم واسه اخذ پذیرش چه اقداماتی باید انجام بدیم و چطور و کدوم کشور؟
ممنون از سایت عالیتون
سلامت و شاد باشید
دوست عزیز در مورد همسر شما شرایط فرق داره
1- اگر بخواد دکتری مدیریت مالی پذیرش بگیره به علت پاس نکردن واحدهای پیش نیاز در مقطع لیسانس ریجکت میشه
2- اگر بخواد در مقطع دکتری حسابداری پذیرش یا بورس بشه بازم فوق لیسانسش مرتبط نیست
3- متاسفانه از نظر معدل هم شرایطش اصلا قابل تعریف نیست
4- فقط من میتونم بگم دانشگاه های استرالیا - انگلستان و نیوزلند میتونه با هزینه شخصی پذیرش بشه
5- نمرات زبان که به شما گفتم برای گرفتن پذیرش لازم دارد
6- راه دوم اینه که فوق حسابداری از یکی از دانشگاه های رایگان اروپا مثلا در فنلاند استونی و یا نروژ پذیرش بگیرن و بعد از تمام کردن ان برای دکتری حسابداری اقدام کنن و یا با فوق حسابداری جذب بازار کار بشن که بنظر من فکر بهتری هست
1- اگر بخواد دکتری مدیریت مالی پذیرش بگیره به علت پاس نکردن واحدهای پیش نیاز در مقطع لیسانس ریجکت میشه
2- اگر بخواد در مقطع دکتری حسابداری پذیرش یا بورس بشه بازم فوق لیسانسش مرتبط نیست
3- متاسفانه از نظر معدل هم شرایطش اصلا قابل تعریف نیست
4- فقط من میتونم بگم دانشگاه های استرالیا - انگلستان و نیوزلند میتونه با هزینه شخصی پذیرش بشه
5- نمرات زبان که به شما گفتم برای گرفتن پذیرش لازم دارد
6- راه دوم اینه که فوق حسابداری از یکی از دانشگاه های رایگان اروپا مثلا در فنلاند استونی و یا نروژ پذیرش بگیرن و بعد از تمام کردن ان برای دکتری حسابداری اقدام کنن و یا با فوق حسابداری جذب بازار کار بشن که بنظر من فکر بهتری هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]