26-06-2014, 06:11 PM
(11-08-2012, 10:22 AM)'Babak' نوشته: راهی وجود نداره که شما «ثابت» کنید به ایران برمیگردید و هر چه قدر هم دلیل و مدرک داشته باشید، نمیتونید چیزی رو اثبات کنید، ولی داشتن یک سری از مدارک میتونه کمک کنه که آفیسر قانع بشه شما به ایران باز خواهید گشت. مثلا این که همه اقوام درجه یک آدم ایران باشند و در ایران ملک یا شرکت و تجارت موفقی داشته باشید از جمله مواردی هست که میتونه کمک کنه، ولی در نهایت همهاش به نظر آفیسر بستگی داره و باید طوری برخورد کنید که احساس نکنه شما دارید دروغ میگید.
ممنون از توضیحاتی که دادید منظور شما از اینکه همه اقوام درجه یک آدم ایران باشند میتونه پدر ومادر هم باشه؟ خصوصا برای من که تک فرزند پسر بوده و اختلاف سنی زیادی با پدر و مادرم دارم وسنشان بالا میباشد. آیا بنظر شما این دلیل قانع کننده ای هستش برای اثبات بازگشت؟
سوال دیگه ای که دارم در مورده مدارک شغلی اینه که شرکت بنام خودمان و برای خودمون باشه بهتره یا اینکه از یک شرکتی که در آن کار میکنیم و مرتبط با رشته ای که در ایران خوندیم باشه نامه بگیریم بهتره؟
درمورده job offer میشه از همون شرکتی که در اون کار میکنیم و سابقه کار ازش داریم نامه job offer برای سفارت بگیریم با اینکه باید از یک شرکت دیگه بگیریم؟
با سپاس
سوال دیگه ای که دارم در مورده مدارک شغلی اینه که شرکت بنام خودمان و برای خودمون باشه بهتره یا اینکه از یک شرکتی که در آن کار میکنیم و مرتبط با رشته ای که در ایران خوندیم باشه نامه بگیریم بهتره؟
درمورده job offer میشه از همون شرکتی که در اون کار میکنیم و سابقه کار ازش داریم نامه job offer برای سفارت بگیریم با اینکه باید از یک شرکت دیگه بگیریم؟
با سپاس
(30-11-2013, 12:13 AM)'M1KE' نوشته: افرادی که تجربه داشته باشند میتونند تا حد زیادی این موضوع رو تشخیص بدهند. البته همیشه هم تصمیمی که گرفته میشه درست نیست و در واقع این موضوع تا حدی هم دستاویزی برای رد افرادی هست که به هر دلیل نمیخواهند به اونها ویزا بدهند.
ولی به طور کلی مواردی که باعث میشه وابستگی شما به کشورتون رو زیاد کنند عبارتند از:
- داشتن شغل با درآمد خوب
- داشتن آشنای درجه یکی مثل همسر یا فرزند که شما را همراهی نکنند
- داشتن داراییهایی که نقدپذیری پایینی داشته باشند
و مواردی که شرایطی که می تونند احتمال ماندن فرد را زیاد کنند عبارتند از:
- نداشتن شرایط بالا
- پذیرش گرفتن در یک رشته نامرتبط به شکلی که افسر متقاعد نشود شما به دلیل علاقه به آن رشته رفتهاید و صرفا برای رفتن به آمریکا به آن رشته تن دادهاید.
- پذیرش گرفتن در ایالتی که آشنایان مقیم آمریکای شما در آن ساکن هستند
ممنون از توضیحاتی که دادید منظور شما از پذیرش گرفتن در ایالتی که آشنایان مقیم آمریکای شما در آن ساکن هستند چه اقوامی است؟
درجه 1 که شامل پدر و مادر و همسر و فرزندان میشود؟
درجه 2 که شامل برادر و خواهر میشود؟
درجه 3 که شامل دایی,عمو,خاله,عمه میشود؟
درجه 4 که شامل پسر دایی,پسر خاله,پسر عمو,پسر عمه,دختر عمو,دختر خاله ,دختر دایی دختر عمه میشود؟
با سپاس
درجه 1 که شامل پدر و مادر و همسر و فرزندان میشود؟
درجه 2 که شامل برادر و خواهر میشود؟
درجه 3 که شامل دایی,عمو,خاله,عمه میشود؟
درجه 4 که شامل پسر دایی,پسر خاله,پسر عمو,پسر عمه,دختر عمو,دختر خاله ,دختر دایی دختر عمه میشود؟
با سپاس