26-06-2014, 10:07 PM
با اجازه بابک عزیز باید بگم که شما همین الان هم معدل هاتون خیلی خوبه و به عکس اغلب دانشجوها که معدل کارشناسی شون پایین هست شما در هر دو مقطع معدل هاتون خوب بوده. همین که ارشدتون رو هم بالای 17 نگه دارین کافی هست. از پایان نامه هم معمولا میشه نمره خوبی آورد و با توجه به اینکه 6 واحد هست معدل تون رو خیلی بالاتر میبره. در حال حاضر آوردن نمرات خوب در آزمون های زبان و انجام کارهای پژوهشی مثل مقاله در مجله های معتبر خیلی شانس پذیرش شما رو بیشتر می کنه تا اینکه نیم نمره یا یک نمره دیگه به معدلتون اضافه بشه.
دروسی که دانشجو به صورت پیش نیاز یا خارج از برنامه تعریف شده در سیلابس درسی یک رشته ای برمیداره هم تا جایی که من اطلاع دارم در ریزنمرات آورده میشه ولی در معدل تاثیر داده نمیشه. در کل همونطور که گفتم روی جنبه های دیگه پرونده تون کار کنید خیلی بهتره در قسمت معدل مشکلی ندارین.
دروسی که دانشجو به صورت پیش نیاز یا خارج از برنامه تعریف شده در سیلابس درسی یک رشته ای برمیداره هم تا جایی که من اطلاع دارم در ریزنمرات آورده میشه ولی در معدل تاثیر داده نمیشه. در کل همونطور که گفتم روی جنبه های دیگه پرونده تون کار کنید خیلی بهتره در قسمت معدل مشکلی ندارین.
(26-06-2014, 12:01 PM)'sepinaz' نوشته: سلام
راستش چون قسمت مربوط به معدل کارشناسی ارشد خیلی راکد بود تصمیم گرفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم
من دانشجوی ارشد عمران - نقشه برداری دانشگاه تهران هستم
ارشد گرایش سنجش از دور
معدل کارشناسیم از همین دانشگاه 17.56 هست
معدل کارشناسی ارشدم ولی متاسفانه تاکنون 17 هس
و گمان نمی کنم بشه کاریش کرد با اینکه اکثر معدل ها در ارشد بالای18 هست
حالا یک سوالی دارم
با توجه به اینکه هنوز 2 ترم از ارشدم مونده ولی همه ی 26 واحد تدوری رو پاس کردم
آیا امکان داره بشه در دو ترم بعدی با دادن پول درس های اختیاری آسونتر برداشت و معدل رو جبران کرد؟؟؟
آیا این امکان وجود داره یا اجازه ندارم 32 واحد بیشتر پاس کنم و اگه آره شرایطش چه جوریه؟؟؟
با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -