27-06-2014, 05:29 PM
(27-06-2014, 01:19 PM)'PouyaCivil' نوشته: وقت بخیر و سپاسگزار از راهنمایی های ارزشمند شما
میخواستم بدونم با توجه به رزومه ای که دارم امکان تحصیل در مقطع دکترا در آلمان و در صورت امکان اخذ بورسیه رو دارم یا خیر
رشته تحصیل : عمران، سازه
معدل لیسانس : 14
معدل ارشد : 16.20
یک مقاله ی ISI
نمره آیلتس : 7.5
5 سال سابقه ی کار ( البته بیمه ندارم )
آشنایی با انواع برنامه های مهندسی
البته کلاس آلمانی هم قراره برم که آمادگی نسبتا کمی رو برای زبان آلمانی پیدا کنم. ولی غیر از این موضوع با توجه به شرایط رزومه م نظرتون چیه جناب Voltage
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
دروود بر شما.
والا در نگاه اول رزومه ات خوبه شانس قبولی داری اما برای فاند کمی دور از ذهنه اما باید ببینی دنبال چه گرایشی میگردی رشته عمران موقعیت کم داره و متقاضی هم زیاد. باید دنبال استاد بگردی که مطمئن بشی نیاز داره بهتره روی توصیه نامه و انگیزش و پروپزال قوی خوب کار کنی اگر بتونی تعداد مقالاتت رو زیاد کنی.
شانس همیشه هست.
والا در نگاه اول رزومه ات خوبه شانس قبولی داری اما برای فاند کمی دور از ذهنه اما باید ببینی دنبال چه گرایشی میگردی رشته عمران موقعیت کم داره و متقاضی هم زیاد. باید دنبال استاد بگردی که مطمئن بشی نیاز داره بهتره روی توصیه نامه و انگیزش و پروپزال قوی خوب کار کنی اگر بتونی تعداد مقالاتت رو زیاد کنی.
شانس همیشه هست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public