27-06-2014, 05:36 PM
(27-06-2014, 04:57 PM)'HIV' نوشته:دوست من 2 تا سوال داشتم اگر آی اس آی داشته باشی با همین شرایط فکر میکنید میشه روش حساب کرد برای کانادا یا امریکا دکترا مستقیم ؟ بعد بورسیه هایی که اروپایی ها میدن کل هزینه ها رو پوشش میده ؟ زبانشون چطور انگلیسیه ?
در مورد دکتری مستقیم خیلی خیلی بعیده بتونی مقاله ای اس ای بدی چون در ایران اساتید اقتصاد هم مقاله ای اس ای ندارن! و یا انگشت شمارن روش اصلا حساب نکن!
در مورد اروپا بله دوره فوق لیسانس به زبان انگلیسی هست و یا اینکه بورس کامل بشی یا نه معلوم نیست ولی بنظر من با جی ار ای بالا میتونی بورس شهریه را قطعی و بورس هزینه زندگی را بالای 50% بدونی اگه دانشگاه ازادی نبودی میگفتم 80%
در مورد اروپا بله دوره فوق لیسانس به زبان انگلیسی هست و یا اینکه بورس کامل بشی یا نه معلوم نیست ولی بنظر من با جی ار ای بالا میتونی بورس شهریه را قطعی و بورس هزینه زندگی را بالای 50% بدونی اگه دانشگاه ازادی نبودی میگفتم 80%
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]