28-06-2014, 08:53 PM
(28-06-2014, 07:40 PM)'Solaris' نوشته:ممنون از راهنماییتون. چون من بین پروازای داخلی آمریکام فقط 2 ساعت و 55 مین وقت دارم، تصمیم گرفتم هیچ نوع ماده غذایی درون چمدونم نگذارم، حالا به نظرتون اگه بیام تو carry on خشکبار و آلو و چایی خشک و از این دست مواد حمل کنم باید اعلام کنم؟
اول اینکه بنظرم 2 ساعت و 55 دقیقه زمان کافی است، درسته که ATL پرترافیک ترین فرودگاه امریکا است ولی به همون نسبت هم تعداد صف های CBP بیشتری داره، ولی در هر صورت شما چه در داخل چمدون مواد غذایی داشته باشید چه در داخل carry on باید در فرم آبی، اعلام کنید. از طرف دیگه اینکه وسایل رو بگردند یا خیر، یکجورایی شانسی است، مثلا من وقتی از ATL وارد شدم، افسر CBP چمدون های من رو نگشت ولی چمدون های دوست دیگه ای رو کلا جز به جز بررسی کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.