29-06-2014, 11:01 AM
(29-06-2014, 10:09 AM)'th_maghsoodi' نوشته: ممنونم از پاسخ گویی و راهنمایی تون
من مقالاتم در زمینه MBA-HRM است. و تمرکزم برای ادامه تحصیل در همین رشته در مقطع دکتری است.
تو زمینه نرم افزار هم برنامه نویس خوبی بودم ولی بیشتر چون که کارای پژوهشی ام در زمینه MBA-HRM است برای فاند روی همین تمرکز کردم.
سابقه کار در بخش HRM را دارم حدود 1.5 سال و در کنارش پایان نامه ارشدم اولویت پژوهشی برای شرکت نفت بوده اینم میتونه یه سابقه و رزومه مفید حساب بشه؟
واسه تقویت رزومه ام پیشنهاد شما تمرکز رو چه نقاطی است؟
و اینکه اصلن کانادا واسه من گزینه خوبی است؟
ممنونم
سلام دوست عزیز
دوستان در سالهای قبل مثل شما از رشته های فنی به مدیریت تغییر رشته دادند و برای دکتری گرایش های بازاریابی - مدیریت استراتژیک - سیستمهای اطلاعاتی مدیریت بورس گرفتند من تا الان کسی را در گرایش منابع انسانی ندیدم ولی بهر حال برای گرفتن بور شما باید:
1- جی مت یا جی ار ای با نمره 320 به بالا کسب کنید
2- تافل با نمره 90 یا ایلتس با نمره 6.5 به بالا
3- یک موضوع جدید برای پروپوزالت پیدا کنی و استادی پیدا کنی که ساپورتت کند
4-من دانشگاه های زیر را پیدا کردم که دوستانی مثل شما یا بک گراند مهندسی و فوق میدیرت توانستند فاند بگیرند York University – McMaster- McGill- memorial University
امیدوارم موفق و پیروز باشید
دوستان در سالهای قبل مثل شما از رشته های فنی به مدیریت تغییر رشته دادند و برای دکتری گرایش های بازاریابی - مدیریت استراتژیک - سیستمهای اطلاعاتی مدیریت بورس گرفتند من تا الان کسی را در گرایش منابع انسانی ندیدم ولی بهر حال برای گرفتن بور شما باید:
1- جی مت یا جی ار ای با نمره 320 به بالا کسب کنید
2- تافل با نمره 90 یا ایلتس با نمره 6.5 به بالا
3- یک موضوع جدید برای پروپوزالت پیدا کنی و استادی پیدا کنی که ساپورتت کند
4-من دانشگاه های زیر را پیدا کردم که دوستانی مثل شما یا بک گراند مهندسی و فوق میدیرت توانستند فاند بگیرند York University – McMaster- McGill- memorial University
امیدوارم موفق و پیروز باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]