30-06-2014, 02:17 AM
(29-06-2014, 11:10 AM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها.
کسی می دونه داستان این 25$ و 35$ که تو american airlines نوشته واسه پروازای domestic چیه؟
یعنی هیچ باری نمی شه برد یا carry on می شه و برای baggage باید به ازای هر کدوم اولی 25 تا و دومی 35 تا پرداخت کنیم؟
اصلا پرداخت ها چه طوره؟cash یا credit card ؟
من مقصدم سایکس فالز هست اما متاسفانه هیچ آزانسی واسه حدود 10 اگست به اونجا پرواز مستقیم نداره،با کانکشم هایی هم که آژانس در نظر گرفته اکه بلیط بگیرم همشون بالای 7/8 میلیون به بالا در میاد!!!!!
از سایت cheapoair و onetravel هم چک می کنم پروازای 1000$ هست اما یا :
1:
connecting flight wait time از شیکاگو به سایکس فالز خیلی کمه(کلا پرواز قطر) : 1h,45min
2:
یکی دیگشم با پروازه اتحاده که از ابوظبی خط عوض می شه با american airline و من نمی دونم چه طوری میشه اون 2 تا 23 کیلویی که تو اتحاد مجاز هست رو انتقال بدم به amercian airline ؟اما استاپش تو شیکاگو تا پرواز داخلیه بعدیش خوبه نزدیک 5 ساعته...
3:
این رو هم الآن از skyscanner پیدا کردم:
تهران-رم-------رم-آتلانتا-------آتلانتا-سایکس فالز
پروازها:آلیتالیا------دلتا---------دلتا
با استاپ های 3/30 و4/30 ساعته!
- بطور معمول برای پروازهای داخلی (و نه کانکشن ها) AA همونطور که گفتین فی میگیره: اولی ۲۵ و دومی ۳۵ دلار. ولی carry on میتونید داشته باشید. (سایز)
من تاحالا با cash پرداخت نکردم ولی با توجه به اینکه گفته که میشه بلیطو با cash خرید فکر نمیکنم برای baggage مشکلی باشه که cash باشه
- همونطور که تو این پست اشاره شد تا اونجا که اطلاع دارم برای پروازهای اینترنشنال و چند کانکشنه مقررات پرواز اول برای کل پرواز صدق میکنه و نباید مشکل خاصی برای شما باشه. یعنی شما بار رو تو امریکا تحویل میگیرین و نه کانکشن قبلش. ولی برای اطمینان کامل بهتره از اتحاد بپرسین (با customer srvcice ارتباط برقرار کنین)
هر دو پرواز آخری که اشاره کردین خوب هستن
من تاحالا با cash پرداخت نکردم ولی با توجه به اینکه گفته که میشه بلیطو با cash خرید فکر نمیکنم برای baggage مشکلی باشه که cash باشه
- همونطور که تو این پست اشاره شد تا اونجا که اطلاع دارم برای پروازهای اینترنشنال و چند کانکشنه مقررات پرواز اول برای کل پرواز صدق میکنه و نباید مشکل خاصی برای شما باشه. یعنی شما بار رو تو امریکا تحویل میگیرین و نه کانکشن قبلش. ولی برای اطمینان کامل بهتره از اتحاد بپرسین (با customer srvcice ارتباط برقرار کنین)
هر دو پرواز آخری که اشاره کردین خوب هستن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge