30-06-2014, 02:06 PM
(27-06-2014, 05:33 PM)'hamidciv' نوشته: با سلام و ممنون بابت سایت خوبتون و عرض خسته نباشید
من تاریخ 92/06/30 در مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم،برادرم در حین خدمت در اراک می باشد و 8 ماه از خدمتش سپری شده با توجه به اینکه برادرم در اراک است و شهر محل سکونتش نیست و اینکه فقط 2 برادر هستیم ولی پدرم بالای 60 سال ندارد امکان اینکه تا تموم شدن خدمت برادرم ، من به خدمت نروم هست؟ و در صورت مثبت بون چگونه باید اقدام نمایم؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
با تشکر فراوان
سلام. دوست عزیز شما تا یکسال فرصت دارید که دفترچه پست کنید و حتما باید برید سربازی مگه اینکه در مقطع دکترا قبول شید و تا 4 سال آینده از معافیت تحصیلی استفاده کنید.
اگه شهر محل سکونتتون اراک نیست شما وقتی به خدمت اعزام میشید حتما در شهر خودتون خواهید بود. چون همزمان با برادرتون سرباز هستید یکی از شما باید در شهر خودش خدمت کنه که این شخص شمایید.
در ضمن با مدرک فوق لیسانس خدمت سربازی راحته. تنها چیزی که شمارو گاهاً اذیت میکنه بیکاری و وقت تلف کردنه!
صبح ساعت 7 میرید تا ساعت 2 بعدازظهر
موفق باشید
اگه شهر محل سکونتتون اراک نیست شما وقتی به خدمت اعزام میشید حتما در شهر خودتون خواهید بود. چون همزمان با برادرتون سرباز هستید یکی از شما باید در شهر خودش خدمت کنه که این شخص شمایید.
در ضمن با مدرک فوق لیسانس خدمت سربازی راحته. تنها چیزی که شمارو گاهاً اذیت میکنه بیکاری و وقت تلف کردنه!
صبح ساعت 7 میرید تا ساعت 2 بعدازظهر
موفق باشید
(30-06-2014, 04:51 AM)'triple m' نوشته: سلام خدمت اساتید محترم لطفا یکی راهنمایی کنه سپاه در چه ماههایی نیرو میگیره؟ آیا داشتن غیبت تاثیری در سپاه افتادن داره یا نه؟البته با بسیج فعال دو سال و اینکه میگن سپاه برج 6 نیرو نمیگیره درسته؟
با تشکر
سلام بهتون پیشنهاد میکنم به فکر خدمت در سپاه نباشید. از سال 93 سپاه نیروهاشو میفرسته مرزبانی چون تقریباً داره همه مرزهارو از نیروی انتظامی و مرزبانی تحویل میگیره. براش هم فرقی نداره که شما مدرکتون دکترا باشه یا زیر دیپلم!!
قبلا خدمت در سپاه خوب بود اما در حال حاضر نه!
این تجربیات شخصیم بود باز تصمیم با خودتونه
موفق باشید
قبلا خدمت در سپاه خوب بود اما در حال حاضر نه!
این تجربیات شخصیم بود باز تصمیم با خودتونه
موفق باشید