(01-07-2014, 02:18 PM)'Dr.Roya' نوشته: آیا شماره تلفنی هست مربوط به سایت نشا یا سازمان های مربوط که بشه از طریقش پرسید که آیا اصلا امکان داره با شرایط فعلی شخصی ، ارز تهیه کرد؟
من نمی دونم همه پولم را change کنم یا فقط به اندازه شهریه دانشگام change کنم و بقیش رو بذارم بعد از اینکه رفتم خونوادم واسم change کنن با ارز دولتی و بفرستن.
هزینه زندگی احتمالی من که دانشگاه SDSU تخمین زده با وجود TA که دارم 15000$ هست برای یک ترم که 7100& هم assistantship کم می کنه ازش و حدود 8000$ می مونه واسه خودم.
از اون 8000 تا حدود 2330$ باید برای tuition و fees دانشگاه واسه 6 واحد ترم اول master بدم و نمی دونم با ارزی که دولت ایران بهم می ده چه برنامه ریزی بهتره واسه بقیش کنم؟
احتمالا بتونم روزهای اوایل اقامتم در امریکا رو خونه یکی از اقوام در همون brookings بمونم تا شرایطم stable بشه.با این اوصاف می خوام نظر شما رو هم بدونم!
مرسی بچه ها
سلام دوست خوبم
اداره اعزام با هزینه شخصی سازمان امور دانشجویان
آدرس: میدان فردوسی، خيابان شهيد موسوی ( فرصت )، جنب هتل اسكان
تلفن تماس: 02188832095
پست الکترونيکي :
درصورت سوال یا مشکل در مراحل ثبت نام و یا بروز مشکل در سامانه، از طریق آدرس پست الکترونيک زیر با ما مکاتبه فرمایید.
nesha.msrt@gmail.com
در صورت سوال از کارشناسان محترم اعزام با هزینه شخصی، از طریق پستهاي الکترونيک زیر با ما مکاتبه نماييد .
eshteghal.tahsil@gmail.com , ezamazad@iranscholarship.net
تلفن تماس: 02188832095
پست الکترونيکي :
درصورت سوال یا مشکل در مراحل ثبت نام و یا بروز مشکل در سامانه، از طریق آدرس پست الکترونيک زیر با ما مکاتبه فرمایید.
nesha.msrt@gmail.com
در صورت سوال از کارشناسان محترم اعزام با هزینه شخصی، از طریق پستهاي الکترونيک زیر با ما مکاتبه نماييد .
eshteghal.tahsil@gmail.com , ezamazad@iranscholarship.net
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]