01-07-2014, 07:38 PM
زمانی که شما ذفترچه رو به پلیس + 10 میدین یک رسیدی به شما میدن که تاریخ اون رسید برای تشخیص غیبت داشتن یا نداشتن استفاده میشه. اینکه بعد از اون تاریح پرونده شما چه مدت بررسی بشه اهمیتی نداره.
اگر تا اواسط شهریور نتیجه کنکور مشخص شد و پذیرفته شده بودین، سریع میرین برای دانشگاه ثبت نام می کنید و اونها هم معافیت تحصیلی شما رو تمدید می کنند.
اگر تا اواسط شهریور نتیجه کنکور مشخص شد و پذیرفته شده بودین، سریع میرین برای دانشگاه ثبت نام می کنید و اونها هم معافیت تحصیلی شما رو تمدید می کنند.
(27-06-2014, 03:31 AM)'Dante-TURBO' نوشته: سلام خدمت دوستان گرامی ...
من فارغ التحصیل کارشناسی هستم و تاریخ فارغ التحصیلیم هم 27 شهریور 92 بوده و یک سال معافیت تحصیلیم رو دارم طی میکنم ! با توجه به اینکه کنکور ارشد دادم و نتایج کنکور نیمه دوم شهریور ماه 93 میاد ( مشخص میشه سربازم یا دانشجو ) میخواستم بدونم میتونم در ارسال دفترچه تا تاریخ مذکور تعلل کنم تا نتیجه کنکورم مشخص بشه ؟؟؟ یعنی اینکه در صورت قبول نشدنم در کارشناسی ارشد دفترچه رو 20 شهریور یا 25 شهریور تکمیل کنم و بفرستم ! با توجه به اینکه معافیتم تا 27 شهریور هست به مشکل نمیخورم ؟؟؟ ( چون تا پروندم به گردش بیافته و به دستشون برسه مدتی طول خواهد کشید ) ممکنه بخاطر این موضوع اضافه بخورم ؟؟؟ بعبارتی تاریخ ارسال دفترچه توسط متقاضی مهمه یا تاریخی که پرونده شما در سازمان مذکور به گردش میافته ؟؟؟
نکته دیگه اینکه در صورت قبولی در دانشگاه ، قاعدتا دفترچه رو نخواهم فرستاد ! و باید تا روز ثبت نام در دانشگاه مربوطه صبر کنم ! مشکلی پیش نمیاد ؟ ( ممکنه ثبت نام من 1 مهر باشه ) ! در این صورت من چه کار باید بکنم که به خاطر این 2-3 روز تعلل اضافه نخورم ؟ باید دفترچه رو قبل از این موضوع فرستاده باشم ؟؟؟ ( مثلا همون 25 شهریور خوبه ؟ ) و بعد معافیت تحصیلیم و کنسل شدن موقت سربازیم چی میشه ؟ خود دانشگاه کارهای معافیت و تعویق افتادن سربازیم رو انجام میده یا خودم باید پیگیری کنم ؟؟
خیلی خیلی تشکر میکنم اگه کامل پاسخ بدید سوالاتم رو ! دچار شبهه شدم ![img]images/smilies/undecided.gif[/img]
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -