02-07-2014, 04:48 AM
(02-07-2014, 03:24 AM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر شما
1- با توضیحاتی که دادید جای نگرانی نیست. (همین که سیستم آنلاین سفارت به شما وقت داده است).
2- اگر مجرد هستید و دانشجو نیستید و سند ملکی هم ندارید کار کمی سخت میشود. راه دیگری به نظرم نمیرسد که بتوانید اثبات کنید برمیگردید. برخی موارد برخی شرایط خاص (مثلا داشتن پدر و مادر بیمار یا سالخورده که نیاز به مراقبت دارند) میتوانند به این موضوع کمک کنند.
در مورد اسکن صفحه دوم پاسپورت هم بعید میدانم مشکلی باشد. ولی روز مصاحبه آن را ارائه دهید.
باتشکر از اینکه وقت گذاشتید و پاسخگوی سوالات من بودید. فقط آیا امکانش هست کمی برام رفع ابهام کنید؟ ممنونتون میشم
1. برام سواله که دیگه ایمیلی برام نمیاد مبنی بر تایید وقت و روز مصاحبه؟؟ و من از کجا مطمئن بشم وقتم تایید شده یا اینکه سیستم اون رو کنسل کرده؟
2. من بتازگی دفاع کردم ولی هنوز نمره ی پایان نامه م و کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام ندادم. آیا میتونم ریز نمراتم رو ارائه بدم مبنی بر اینکه من هنوز کاملِ کامل فارغ التحصیل نیستم و برای انجام کارهای دانشجوییم باید برگردم؟؟ این مدرک خوبی میتونه باشه؟ در ضمن من 15 سال قبل هم یکبار همراه مادرم سفر کردم و بعد مدت یکماه برگشتیم. ارائه ی پاسپورت قبلی میتونه موثر باشه؟ یا اینکه سند ملکی رو هم من و هم مادرم ارائه بدیم؟
1. برام سواله که دیگه ایمیلی برام نمیاد مبنی بر تایید وقت و روز مصاحبه؟؟ و من از کجا مطمئن بشم وقتم تایید شده یا اینکه سیستم اون رو کنسل کرده؟
2. من بتازگی دفاع کردم ولی هنوز نمره ی پایان نامه م و کارهای فارغ التحصیلیم رو انجام ندادم. آیا میتونم ریز نمراتم رو ارائه بدم مبنی بر اینکه من هنوز کاملِ کامل فارغ التحصیل نیستم و برای انجام کارهای دانشجوییم باید برگردم؟؟ این مدرک خوبی میتونه باشه؟ در ضمن من 15 سال قبل هم یکبار همراه مادرم سفر کردم و بعد مدت یکماه برگشتیم. ارائه ی پاسپورت قبلی میتونه موثر باشه؟ یا اینکه سند ملکی رو هم من و هم مادرم ارائه بدیم؟