02-07-2014, 11:17 AM
(02-07-2014, 10:16 AM)'kourosh2014' نوشته:با سلام از پاسختون متشكرم . بله سنم 40 ساله و با سابقه كار و مدرك ارشدم ميدونم كه به راحتي از پس فوق اونجا برميام ولي تو سايت دانشگاهها نديدم كه به سن و سال اشاره شده باشه ! دوستام تو فنلاند هستند ولي ظاهرا اونجا كشور مهاجر پذيري نيست. و بعدش نميشه اونجا موند و زندگي كرد . ولي توكانادا بچه هايي كه فوق گرفتن الان سركار هستند و اقامت دارن
والا بحث اصلی گرفتن ویزا هست! وگرنه من هم کانادا را ترجیح می دهم در مورد فنلاند اگه همسر شما کار فول تایم بگیره بعد از سه سال میشه اقامت گرفت البته به شرط دانستن زبان فنلاندی
بهر حال بنظر من شما برای دکتری کانادا و امریکا اقدام کنی بهتر هست فقط جی ار ای با نمره بالا + مقاله ای اس ای را فراموش نکنید
بهر حال بنظر من شما برای دکتری کانادا و امریکا اقدام کنی بهتر هست فقط جی ار ای با نمره بالا + مقاله ای اس ای را فراموش نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]