03-07-2014, 10:47 AM
(02-07-2014, 03:55 PM)'nasim1234' نوشته: سلام
من ماه آینده با ویزای f2 سینگل وارد امریکا میشم.
سوالم این هست که اگر سال بعد بخوام سفری به ایران داشته باشم چقدر احتمالش هست مجدد نتونم ویزا بگیرم؟
ضمن اینکه سال بعد باز f2 اقدام می کنم.
میدونم که احتمالا سفارت های مختلف فرق دارن اما میخوام بدونم حدودا چقدر شانس دارم با ۱-۲ ماه معطلی ویزای آمریکا رو بگیرم؟
(همسرم دانشجوی دکترای بیوشیمی هست و امسال درسش شروع میشه.)
بسیار ممنون بابت وقتی که صرف می کنین
معمولا گرفتن ویزا برای اولین بار مشکلتر از موارد بعدی هست. در نتیجه احتمال این که دفعه بعد ویزا نگیرید کمه، به خصوص اگر خودتون تنها به ایران سفر کنید و همسرتون در امریکا باشند، احتمال این که سال دیگه به شما ویزای F-2 ندند خیلی کمه. البته متاسفانه همون طور که خودتون هم میدونید همیشه فاکتور شانس و مسائل سیاسی و غیره بر گرفتن ویزا تاثیر میگذاره، اما با فرض این که مساله غیرعادیای اتفاق نیافته، به نظر من شما با احتمال زیادی ویزا خواهید گرفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.