حدود یه ماه پیش مصاحبه ای با یه استاد و رئیس دپارتمان داشتم برای پوزیشن دکترا (پروژه ی اروپایی) در مرکز تحقیقات محیط زیستی UFZ آلمان
خوب مسلما غربال اولیه رو رد کرده بودم و نوبت این مصاحبه شده بود
آلمانی ها به جرات جز بهترین اروپایی ها هستن که انگلیسی رو خیلی خوب و روان و سلیس حرف میزنن و از این جهت تا بحال مشکلی نداشتم
30 دقیقه بود و سوالاتی در مورد پیش زمینه ام و مقاله ها کردن
چندین بحث علمی رو پیش اوردن که گفتن نظرتو چیه و جواب دادم و گفتن آره و اینا
بعد در مورد پروژه سه سوال کردن که یکیشو ناقص جواب دادم و یکی رو هم گفتم نمی دونم گفتن اوکی هست
بعد هم پرسیدن که آیا استاد فلانی واقعا مُعرِفت هست گفتم بله گفتن خیلی فلانی کارش درسته و خواستن که دقیقا چجوری باهاش در ارتباط بودم
بعد هم شرایط مقدار حقوق و شهر و دانشگاه و اینا رو گفتن و گفتن خبر می کنن
در نهایت هم چون خبری نشد پیگیر شدم و گفتن که نفر دوم بودم و نفر اول آفر رو قبول کرده و آرزوی موفقیت کردن نه مثه استادهای آمریکایی که بعد کلی مُخ زدن و اپلای کردن و مدرک فرستادن آخرش میگن Sorry!دیدم که میگم!
خوب مسلما غربال اولیه رو رد کرده بودم و نوبت این مصاحبه شده بود
آلمانی ها به جرات جز بهترین اروپایی ها هستن که انگلیسی رو خیلی خوب و روان و سلیس حرف میزنن و از این جهت تا بحال مشکلی نداشتم
30 دقیقه بود و سوالاتی در مورد پیش زمینه ام و مقاله ها کردن
چندین بحث علمی رو پیش اوردن که گفتن نظرتو چیه و جواب دادم و گفتن آره و اینا
بعد در مورد پروژه سه سوال کردن که یکیشو ناقص جواب دادم و یکی رو هم گفتم نمی دونم گفتن اوکی هست
بعد هم پرسیدن که آیا استاد فلانی واقعا مُعرِفت هست گفتم بله گفتن خیلی فلانی کارش درسته و خواستن که دقیقا چجوری باهاش در ارتباط بودم
بعد هم شرایط مقدار حقوق و شهر و دانشگاه و اینا رو گفتن و گفتن خبر می کنن
در نهایت هم چون خبری نشد پیگیر شدم و گفتن که نفر دوم بودم و نفر اول آفر رو قبول کرده و آرزوی موفقیت کردن نه مثه استادهای آمریکایی که بعد کلی مُخ زدن و اپلای کردن و مدرک فرستادن آخرش میگن Sorry!دیدم که میگم!