05-07-2014, 12:17 PM
(05-07-2014, 11:35 AM)'elahe' نوشته: سلام
یه مشکلی که من دارم اینه که به شدت نوسانی هست نمره هام
چه در بخش ریدینگ چه در لیستینیگ!
یعنی tpo شده ریدینگ 24 شم ، tpo قبلی 19 شده باشم
یا همون طور لیستینگ !
tpo 11 رو 5 غلط داشتم ، اما شده بود حالتی که 11 غلط هم داشتم تو tpo های قبلی!
لیستینگ چالشم بیشتر در انتخاب بین 2 گزینه است ، وگرنه احساس میکنم دیگه کامل متوجه میشم .
حالا واقعا نمیدونم باید به نمره کم لیستنیگم اعتماد کنم یا نمره زیادم؟
موندم
سلام
TPO ها هم مثل آزمون سخت و اسون دارند و نیمتوندی اینطوری در مورد وضعیت خودتون قضاوت کندی. مثلا سری ها اولش آسونتر هستند و به مرور رو به سختی میزاره.
شما به نظر من به جای اینکه مثل خیلی از افراد دیگه دایم دنبال اسکیل کردن مهرات هاتون باشید وقت رو بزارید روی خوندن و مطالعه. خیلی از دوستان بدون اینکه حتی یکبارم نمره ی خودشون رو محاسبه کنند رفتند و آزمون دادند و بالای 100 هم گرفتند.
برای شما در این وضعیت Reading و Listening از نان شب هم واجبتره.
تا میتونید بخونید و گوش کنید مطمئن باشید اثرش رو روی دو مهارت دیگه خواهید دید.
شادزی
TPO ها هم مثل آزمون سخت و اسون دارند و نیمتوندی اینطوری در مورد وضعیت خودتون قضاوت کندی. مثلا سری ها اولش آسونتر هستند و به مرور رو به سختی میزاره.
شما به نظر من به جای اینکه مثل خیلی از افراد دیگه دایم دنبال اسکیل کردن مهرات هاتون باشید وقت رو بزارید روی خوندن و مطالعه. خیلی از دوستان بدون اینکه حتی یکبارم نمره ی خودشون رو محاسبه کنند رفتند و آزمون دادند و بالای 100 هم گرفتند.
برای شما در این وضعیت Reading و Listening از نان شب هم واجبتره.
تا میتونید بخونید و گوش کنید مطمئن باشید اثرش رو روی دو مهارت دیگه خواهید دید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull