05-07-2014, 03:49 PM
(05-07-2014, 02:43 PM)'Solaris' نوشته:دوست عزیز به نظر من اصلا جای نگرانی نیست. همیشه رد یا اعطای ویزا به عوامل متعددی بستگی داره که کیس به کیس فرق میکنه. مثلا یکی از مهمترین عوامل، میزان مبلغ BS که شما نشون آفیسر میدید که باید تقریبا با میزان درخواستی دانشگاه سر به سر بیاد و فقط یکم بیشتر باشه. یادمه روزی که من واسه مصاحبه رفته بودم تعداد بسیار کمی از دانشجوییها رد شدند از جمله ی زوج جوون هم بودن که میزان مبلغ BS شون خیلی زیاد بود که شک بر انگیز شده بود واسه آفیسر و پرسیده بود اصلا اینهمه پول واسه چی میبری و بعدم که خوب ردشون کرد، توجه داشته باشید که اونها اصلا فاند نداشتن. اما شما که فاند داری حالا درسته فول نیست اما خوب نشون میده که ی دانشگاه به شما فاند واسه تحصیل داده و فکر میکنم همین واسه آفیسر کافی باشه.
از جمله عوامل دیگه در پستای بالا شرح داده شده که اونهم با توجه به رشته تحصیلی خیلی فرق میکنه. مورد دیگه که البته خیلی مهم نیست مثلا میزان تسلط به انگلیسیه. اگر توضیحات بیشتری خواستید بگید.
ممنون دستتون دردنکنه.مانده بودم که از دبی اقدام کنم یا ارمنستان!سوالاتی که از شما پرسیدند هم به همین اسانی بود که در پست اول دوستمون نوشته بودند؟رشتهی من هم منابع طبعی و اینقدر بحث برانگیز نیست تازه برای فرصت مطالعاتی قصد دارم برم برای 6 ماه.
ممنون از اینکه وقت میذارید و راهنمایی می کنید.
ممنون از اینکه وقت میذارید و راهنمایی می کنید.