سلام امیدوارم عالی باشید
رشته کارشناسی من از رشته های علوم انسانی بوده و بی ارتباط به رشته کارشناسی ارشدم
هدف من زندگی در آمریکابوده و هست و می خام پس از گرفتن مدرک ارشد برای دکترا به آمریکا برم
در حال گذراندن دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی نرم افزار به قصد گرفتن فاند هستم
آیا متفاوت بودن رشته کارشناسی با ادامه یعنی ارشد ممکنه من رو با مشکل مواجه کنه؟
کتاب های آموزشی در زمینه علوم کامپیوتر به زبان فارسی نوشتم ، آیا می تونه کمک بکنه
چاپ کتاب به زبان فارسی کمکی به پرکردن رزومه می کنه؟
در حال حاضر یک سال و نیم به فارغ التحصیلی من وقت هست - گذراندن 26 واحد اضافه که به دلیل یکسان نبودن رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم بوده
چه موقعی از تحصیلم باید اقدام کنم برای فاند؟ ترم آخر؟
از کجا می تونم برای نوشتن مقاله به زبان انگلیسی کمک بگیرم؟ آیا به کسانی که پولی می گیرند و کمک میکنند درایران میشه اعتماد کرد یا خیر؟
رشته کارشناسی من از رشته های علوم انسانی بوده و بی ارتباط به رشته کارشناسی ارشدم
هدف من زندگی در آمریکابوده و هست و می خام پس از گرفتن مدرک ارشد برای دکترا به آمریکا برم
در حال گذراندن دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی نرم افزار به قصد گرفتن فاند هستم
آیا متفاوت بودن رشته کارشناسی با ادامه یعنی ارشد ممکنه من رو با مشکل مواجه کنه؟
کتاب های آموزشی در زمینه علوم کامپیوتر به زبان فارسی نوشتم ، آیا می تونه کمک بکنه
چاپ کتاب به زبان فارسی کمکی به پرکردن رزومه می کنه؟
در حال حاضر یک سال و نیم به فارغ التحصیلی من وقت هست - گذراندن 26 واحد اضافه که به دلیل یکسان نبودن رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم بوده
چه موقعی از تحصیلم باید اقدام کنم برای فاند؟ ترم آخر؟
از کجا می تونم برای نوشتن مقاله به زبان انگلیسی کمک بگیرم؟ آیا به کسانی که پولی می گیرند و کمک میکنند درایران میشه اعتماد کرد یا خیر؟