(06-07-2014, 10:19 PM)'hamedchavoshi' نوشته: با سلام و عرض ادب
شرایط بنده اینهاست، لطفا ببینید برای دوره master یا phd شرایط من مناسب هست یا خیر
و شانس گرفتن فاند دارم یا نه
با تشکر فراوان
- لیسانس مهندسی عمران معدل 12.36 از دانشگاه تهران
- فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش مدیریت و مهندسی ساخت با معدل 15.80 از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
- نمره آیلتس 7
- یک مقاله ISI
- 3 سال سابقه کار بیمه ای+3 سال سابقه کار غیربیمه ای
- سن 29 سال
سلام دوست گرامی
والا شما بنظر من یک جی ار ای 320 به بالا داشته باشی شانس داری بورس بشی من تحقیق کردم افرادی در سال اخیر با رزومه مشابه شما در دانشگاه University of Sherbrooke بورس شدند.
نکته اصلی داشتن جی ار ای + پیدا کردن استاد ساپورتیو + پیگیر بودن می باشد
نظر من را می خوای شما برای چند دانشگاه هم در امریکا + هم در کانادا اقدام کنید
در امریکا هم پیشنهاد می کتم دانشگاه های :
1- University of Arizona (پیشنهاد می کنم برای دکتری و مستر مجدد هر دو برنامه ریزی کنی این دانشگاه) .
2-Virginia Tech (پذیرش به احتمال زیاد می گیری ولی بورس را نمیشه پیشبینی کرد شاید یکی دو مقاله ای اس ای درست حسابی کمکت کنه)
3-Buffalo at Sunny (در این دانشگاه شانست متوسط هست ولی گزینه بدی بنظر نمی رسد)
4- University of Illinois at Chicago (بچه ها با معدل مشابه شما از دانشگاه ازاد اینجا پذیرش شدن شما چون دانشگاه معتبری بودی بنظر من شانس بورس داری)
5- UAB- University of Alabama at Birmingham (اینجا مستر دوم شانس داری بورس بشی - دکتری هم احتمال داره)
والا شما بنظر من یک جی ار ای 320 به بالا داشته باشی شانس داری بورس بشی من تحقیق کردم افرادی در سال اخیر با رزومه مشابه شما در دانشگاه University of Sherbrooke بورس شدند.
نکته اصلی داشتن جی ار ای + پیدا کردن استاد ساپورتیو + پیگیر بودن می باشد
نظر من را می خوای شما برای چند دانشگاه هم در امریکا + هم در کانادا اقدام کنید
در امریکا هم پیشنهاد می کتم دانشگاه های :
1- University of Arizona (پیشنهاد می کنم برای دکتری و مستر مجدد هر دو برنامه ریزی کنی این دانشگاه) .
2-Virginia Tech (پذیرش به احتمال زیاد می گیری ولی بورس را نمیشه پیشبینی کرد شاید یکی دو مقاله ای اس ای درست حسابی کمکت کنه)
3-Buffalo at Sunny (در این دانشگاه شانست متوسط هست ولی گزینه بدی بنظر نمی رسد)
4- University of Illinois at Chicago (بچه ها با معدل مشابه شما از دانشگاه ازاد اینجا پذیرش شدن شما چون دانشگاه معتبری بودی بنظر من شانس بورس داری)
5- UAB- University of Alabama at Birmingham (اینجا مستر دوم شانس داری بورس بشی - دکتری هم احتمال داره)
این موارد همه پیشنهادی بودند باز نظر خبرگان ممکنه چیز دیگری باشه
شاد باشی
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]