در ایمیلی که نوشتین اشتباهات گرامری مثل رعایت نکردن S جمع وجود داره که من به دو نمونه از اونها در یکی از پاراگراف های متن اشاره کردم. در ایمیل های معمولی که به دوستان می زنید یا در فروم تایپ می کنید اشکالی نداره غلط املایی داشته باشه ولی در ایمیل های رسمی که به استادها یا برای پیدا کردن کار می زنید و همین طور رزومه و انگیزه نامه تون سعی کنید یکی دو بار بخونید که غلط های املایی یا گرامری نداشته باشه.
متاسفانه هر چه هم به پایان ایمیل نزدیک میشه غلط های گرامری هم بیشتر میشه و بیشتر در ذهن می مونه! فراموش نکنید ایمیل شما و هر مدرک دیگه ای مثل رزومه یا انگیزه نامه که به استادها می فرستین نمونه ای کار شماست و حتی اگر در آیلتس 7.0 یا بیشتر هم آورده باشین ذهنیت اون استاد رو نسبت به شما تغییر میده.
در مجموع به نظرم یک مقدار روی گرامر متن هاتون کار کنید و قسمت هایی رو که اطلاعات خاصی ندارند رو خلاصه تر کنید و به جای اون به نقاط قوت پرونده تون به طور کوتاه اشاره کنید (نمره آیلتس یا معدل و غیره).
موفق باشید.
I simulated two different architectures of frequency synthesizers with complete ASIC design with HSPICE successfully and I have published one paper and currently I'm preparing two different papers in this field. I believe that frequency generation is one of the most important parts of a mixed signal IC which I like to explore furthermore in this field.
متاسفانه هر چه هم به پایان ایمیل نزدیک میشه غلط های گرامری هم بیشتر میشه و بیشتر در ذهن می مونه! فراموش نکنید ایمیل شما و هر مدرک دیگه ای مثل رزومه یا انگیزه نامه که به استادها می فرستین نمونه ای کار شماست و حتی اگر در آیلتس 7.0 یا بیشتر هم آورده باشین ذهنیت اون استاد رو نسبت به شما تغییر میده.
در مجموع به نظرم یک مقدار روی گرامر متن هاتون کار کنید و قسمت هایی رو که اطلاعات خاصی ندارند رو خلاصه تر کنید و به جای اون به نقاط قوت پرونده تون به طور کوتاه اشاره کنید (نمره آیلتس یا معدل و غیره).
موفق باشید.
(02-07-2014, 11:06 AM)'nanock' نوشته: سلام،
متن زیر نمونه ایمیل ارسالی من برای اساتید هست و اینکه رزومه رو هم ضمیمه میکنم..... اینکه بغیر از دوتا استاد از هیچ کس جواب نمی گیرم دلیلش این ایمیل نباشه؟
I simulated two different architectures of frequency synthesizers with complete ASIC design with HSPICE successfully and I have published one paper and currently I'm preparing two different paper in this field. I believe that frequency generation is one of the most important part of a mixed signal IC which I like to explore furthermore in this field.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -