07-07-2014, 07:00 PM
(07-07-2014, 05:54 PM)'shahrooz' نوشته: سلام...خواستم بدونم من فارغ التحصیل رشته محیط زیستم از دانشگاه آزادبا معدل 17وهمچنین مدرک فوق لیسانس از همین رشته رو هم دارم با معدل 16آیا شانسی برای ادامه تحصیل در مقطع فوق رو دارم در آلمان؟البته ایلتس 6 هم دارم...ممنونم
سلام بر شما دوست خوب
والا این دانشگاه ها University of Kiel و TU Berlin و Freiburg و Hamburg, Delft, Twente, Eindhoven, Milano, Nevada تا این لحظه دوستان رشته شما پذیرش مستر داشتن
تنها تفاوت شما با دوستان این هست که ایلتس 6.5 داشتند و نمره شما کمتر هست. بنظر شخصی من با توجه به معدل لیسانس و فوق لیسانست که بنظر من مطلوب هست برای مقطع دکتری اقدام کنید . البته اول چک کنید نمره شما به کدام دانشگاه می خورد بعد اقدام کنید.والا این دانشگاه ها University of Kiel و TU Berlin و Freiburg و Hamburg, Delft, Twente, Eindhoven, Milano, Nevada تا این لحظه دوستان رشته شما پذیرش مستر داشتن
بنظر من برای مستر احتمال ویزا گرفتن برای شما زیاد نیست البته سن شما را نمی دانم ولی اگر چند مقاله ای اس ای یا حتی یک ای اس ای و یکی دو مقاله کنفرانسی می توانید از پایانامه خود استخراج کنید وقت خود را برای مستر صرف نکنید. با توجه به اینکه بیشتر دانشگاه ها با توجه به معدل لیسانس ارزیابی می کنند شانس خوبی برای دکتری با فرض داشتن چند مقاله دارید
دانشگاه لاپرنتا فنلاند هم با نمره ایلتس شما امکان پذیرش و حتی پوزیشن دکتری هم وجود دارد.
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]