08-07-2014, 09:49 AM
(08-07-2014, 07:46 AM)'طلایی۹۵' نوشته: سلام به همه دوستان.من تازه واردم لطفا راهنمایی هاتون رو دریغ نکنید.
کل این تاپیک رو خوندم ولی کسی رو پیدا نکردم که رشته اش مدیریت باشه.
من ترم دو رشته مدیریت بانکداری رو تموم کردم و قصد دارم برای ارشد از دانشگاه ملی سئول بورسیه بگیرم میدونم شرایطش سخته ولی میخاستم بدونم اصلا دانشگاه سئول رشته بانکداری ارشد داره یا نه؟
سوال بعدیم اینه که من تازه میخام برای آیلتس اقدام کنم سطح زبانم هم متوسط رو به پایینه میخاستم ببینم کسی میتونه یه کلاس و استاد خوب زبان تو تهران بهم معرفی کنه؟و اگه بخام آیلتس بگیرم چقد زمان میبره؟تا پایان دوره لیسانس میتونم آیلتس بگیرم؟
دوستان خواهش میکنم کامل توضیح بدید.اگر هم دوستانی هستند که تو کره تحصیل میکنن خیلی مایلم بیشتر باهاشون در ارتباط باشم اگه براتون ممکنه برام پیام بدید.
بازم ممنون
دروود.
تا اونجایی که من خودم این ظرفها امار دارم بیشتر در دپارتمان اقصاد و حسابداری ارائه میشه. اما نه به عنوان یه بخش جدا!! برخی از استادها زمینه کاری banking رو در رزومه دارن باید با اساتید مکاتبه کنی. اما من دانشگاه سئول و دانشگاه ملی سئول رو برای شما پیدا کردم. اینجا و اینجا رو چک کن. همچنین در همین 2 لینک حداقل نیازها برای پذیرش رو هم اورده. ایلتس گرفتن هم بستگی به سطح زبانت داره اما برای این 2 تا باید بالای 6.5 و 7 ایلتس برنامه ریزی کنی. وبهتره برای سوالات زبان در تاپیک خودش بپرسی تا دوستان راهنماییت کنن.
تا اونجایی که من خودم این ظرفها امار دارم بیشتر در دپارتمان اقصاد و حسابداری ارائه میشه. اما نه به عنوان یه بخش جدا!! برخی از استادها زمینه کاری banking رو در رزومه دارن باید با اساتید مکاتبه کنی. اما من دانشگاه سئول و دانشگاه ملی سئول رو برای شما پیدا کردم. اینجا و اینجا رو چک کن. همچنین در همین 2 لینک حداقل نیازها برای پذیرش رو هم اورده. ایلتس گرفتن هم بستگی به سطح زبانت داره اما برای این 2 تا باید بالای 6.5 و 7 ایلتس برنامه ریزی کنی. وبهتره برای سوالات زبان در تاپیک خودش بپرسی تا دوستان راهنماییت کنن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public