08-07-2014, 08:02 PM
(08-07-2014, 11:27 AM)'smira' نوشته: سلام
من در دو سال و نیم گذشته 2ویزای شنگن از سفارت هلند گرفتم.مجرد هستم و 30 ساله.10 سال سابقه کاری با بیمه دارم و سند خونه هم ندارم ولی پدرم و مادرم هر دو سند خونه دارن . قصد سفر به ایتالیا به همراه دوستم در اوایل پاییز و دارم او هم 7 سال سابقه کاری با بیمه و البته سند شخصی خونه داره ولی تا بحال ویزای شنگن نداشته.سوالم اینه که آیا امکان گرفتن ویزای توریستی از ایتالیا بدون دعوتنامه برای ما هست و اگر امکانش هست با توجه به اینکه شرایطمون متفاوته شانس اینکه به هر دومون ویزا بدن چقدره ؟
ممنون
بله ویزای توریستی امکانش هست اما سفارت ایتالیا خیلی سختگیره روی ویزای توریستی. اما چون در پاسپورت شما مهر شنگن خورده و تردد به اون حوزه رو داشتی خیلی دور از انتظار نیست که بتونی بگیریش. اما برای دوستت شانس خیلی زیاد متصور نباشو این موضوع برای سال قبله که بچه ها رو با نداشتن دلیل قانع کننده برای برنگشت به ایران ریجکت میکردن. حالا شما مدارکتون رو تکمیل و محکم ارائه بدهید تا جای حرف و حدیثی نباشه.
ازاد اندیش باشی
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public